Egy büfé mennyi hoz havonta tisztán?
Pont tegnap veséztük itt ki :
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
Kedves kérdező: a kérdésből látszik, hogy fogalmad sincs a vállalkozásról, az üzleti életről, stb.
Ha most én azt írom, hogy 200 ezer ft, akkor azzal előrébb vagy és rögtön szaladsz nyitni egy vállalkozást?
Egy büfé...
- nagyon nem mindegy, hogy hol van az a büfé
- nagyon nem mindegy, hogy saját vagy bérelt
- nagyon nem mindegy, hogy mit árulsz
- nagyon nem mindegy az árképzés
- nagyon nem mindegy, hogy egyáltalán van-e végzettséged a büfé üzemeltetéséhez - mert ha nincs, akkor fel kell venni valakit, akinek a bére igen csak megdobja a kiadásokat.
Az, hogy forgalmas helyen van, jó, de ez még nem garantálja azt, hogy jól is fog menni az üzlet.
Bp belváros, forgalmas utca, az elmúlt fél évben 50 méteres körzeten belül 4 büfé csődölt be.
Íme, az egyik, a 8-as válaszban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
Egyszerre válaszolunk és ugyanazt linkeljük, Norbi? :-)
Nagyon egy rugóra jár az agyunk :D
7-800.000 haszon egy kisebbtől is?
Azt azért megnézném, pláne konyhakész termékekből vagy külön előkészítő fenntartásával.
Bevételnek kevés, haszonnak meg sok.
Mekkora bevételből marad meg ennyi haszon?
Illetve kérdés hány alkalmazott kell hozzá.
Mi átlag napi 200-220 vevőt szolgálunk ki ketten 10 órában, napi 100-110 ezer körüli bevétel mellett.
Azon gondolkodtam, hogy a jelenlegi haszon 4szeresét elérni, max éjjel nappali állandó kereslettel tudnánk csak 18 négyzetméteren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!