Egy étkezde nyitása, üzemeltetése kb. mennyibe kerül?
Egy kisebb 30-40 férőhelyes étkezdéről lenne szó... Egyáltalán milyen pontok vannak amire elengedhetetlen költeni?
Én így gondolom:
Hely vásárlása 80m2 25 millió Ft.
Bútorok, konyhai felszerelések (ipari minőségű) vásárlása: 5 millió Ft.
Árubeszerzés: Ez az étel típusától is függ, de most elméletben gondolkozzunk mondjuk egy kínai büfében... Sajnos így sincs lövésem, hogy mennyibe kerül az árubeszerzés. :/
Az alkalmazottak kifizetése (mondjuk 2 szakács és 2 kasszás-felszolgáló esetén): Ezt szintén nem tudom, de gondolom minimum 700 000 Ft/hó.
légyszí aki valamennyire éríntett a dologban, vagy egy megbízható ismerőse, az javítsa ki. Előre is köszi!
Köszi a választ!
Írtam, hogy MINIMUM 700 000.
De amúgy igazad van, biztos több kell. Csak megfeledkeztem a tbről, stb.
Bútorok és ipari minőségű konyhai felszerelés 5 millió Ft?
Ebbe nem sok minden fér bele, rohadt drágák a jó cuccok (vagyon nagyon kicsi helyre elegendő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!