Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valaki le tudná nekem írni,...

Valaki le tudná nekem írni, hogy milyen havi/évi költségekkel kell számolni egy Kft. üzemeltetése során?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy egy építőipari Kft ha van, mik azok az alapvető és kikerülhetetlen költségek amikkel számolni kell, pl 5 alkalmazott esetén. Gondolok ilyenekre pl. adóterhek, járulékok, könyvelő stb.

Köszönöm.

2017. márc. 15. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Természetesen le tudnám írni, ahogy bármelyik könyvelő.

Ma viszont szabadnap van, így azt tanácsolom, keress meg munkaidőben egy könyvelőt, fizesd ki neki a konzultációt, és mindent el fog magyarázni, szakszerűen összeszedi neked.

2017. márc. 15. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg az is mehetne, hogy te eljössz hozzám, leburkolod a fürdőszobám (mondjuk megmutatod 20nm csempént, hogy hogyan kellene nekem csinálnom), cserébe én elmagyarázom neked, hogy milyen költségekkel kell számolnod, mert ez nekem ugyanúgy a megélhetésem, mint neked az építőipar.
2017. márc. 15. 09:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem rendben :D Én azt hittem hogy ez afféle "mindenki tudja" csak én vagyok teljesen hülye a témához. De akkor felkeresek egy könyvelőt. Köszöntem!
2017. márc. 15. 13:05
 4/4 Bence87 ***** válasza:

Könyvelési díj

bankköltség (bankszámlavezetési díj, utalási díjak, tranzakciós adó, bankkártya, készpénzbefizetés díja)

kamarai hozzájárulás 5000 Ft/év

illetékek alkalmanként pl. cégbíróság felé

ügyvédi díjak (pl alapító okirat módosítás)

alkalmazottak utáni járulékok

alkalmazottak utáni bérszámfejtés díja

biztosítási díj

nyomtatási költség

számlázóprogram

anyagköltség

rezsi

marketing díjak

stb.

2017. márc. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!