Gyros büfét szeretnék üzemeltetni Budapesten. Merre induljak el? Mi az első lépés?
Tök jó ötlet, de az feltánt, hogy minden sarkon 2 van legalább?
Csináltál piackutatást? Van üzleti terved? Megtervezted a költségeket? Van könyvelőd? Adózni hogy fogsz? Beszállítók?
Na akkor szerintem felejtsd is el. akinek ezt gyakorin kell megkérdezni, az jobb, ha nem vállalkozik.
Kedves 2. hozzászóló!
1. Képzeld, van üzleti tervem, és rohadtul nem érdekes, hogy minden 2.sarkon van egy, ha olyan kapcsolataid vannak zenekaroknál vagy tévécsatornánál, akik ingyen megcsinálják a marketing kampányt :) 2. Attól még nem buta valaki, mert itt kérdez. Alapvető dolog, hogy több helyről gyűjti az ember az információkat és meghallgatja mások tapasztalatait. 3. Ha buta is, de van pénze és kapcsolatai, sokkal többre viszi, mint bárki ;)
"Ha buta is, de van pénze és kapcsolatai, sokkal többre viszi, mint bárki ;)"
Tévedsz...
Egy Gyros-os üzemeltetéséhez elsősorban JÓ GYROS kell (meg persze vállalkozói, engedélyek, stb) Aztán meg jó üzleti érzék és fizetőképes kereslet a környéken.
Jó pár híres ember bukott bele étterem működtetésbe - pedig nem keveset öltek bele - nyilván ők is úgy gondolták, ahogy Te.
És csak jelzem, hogy épp most nyomtam be a város egyik legfinomabb gyros-át, ahol a büfés nem csak az alapanyagot, de még a szívét is beleteszi - megfizethető áron...
Nincs az a pénz, amiért lecserélnénk :-)
8-as, jó, hogy mondod... - kicsit utánaolvastam a Vajna féle fánkozónak. Pénze is van, kapcsolatai is, oszt mégis:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!