Szeretnék alapítani egy saját vállalkozást? TÖBBI LENT
Szóval szeretnék alapítani egy saját vállalkozást. A tervem az lenne hogy csinálok egy Ruha Webáruházat.Tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban nem nagyon tudom ennek a menetét. Adózni kell-e milyen papírok kellenek illetve hol tudom beszerezni.Egy Ruha Webáruháznak gondolom ugyan úgy céget kell alapítani elég egy BT hozzá? vagy KFT kell??
Sürgős lenne PM.
Webáruház indításához tucatnyi hatályos jogszabálynak kell megfelelni, rengeteg tartalmi eleme van egy webshopnak, és pénzügyi oldalról is jól át kell rágni.
Első körben, olvass utána a neten. A webshopok korát éljük, megannyi tartalom van a neten, és olyan oldalak ahol értelmesen leírják, mennyi minden kell hozzá.
Lehetsz KATA-s, alapíthatsz céget is, itt nyilván azt kell eldönteni, hogy jó-e neked pl az Áfa mentesség. Ez nyilván a beszerzéstől is függ, honnan, hogyan, mennyiért stb.
Ahogy egy előttem szóló is írta, erre a könyvelő lesz a legjobb megoldás, ha a vállalkozásra van pénzed, akkor egy cca 10.000 ft biztosan belefér tanácsadásért egy könyvelőnél.
Ez a téma kicsit bonyolultabb annál, és sok az ok-okozati összefüggés ahoz, hogy itt egy kerek,egzakt választ kapj a kérdésedre.
Sok sikert.
"Webáruház indításához tucatnyi hatályos jogszabálynak kell megfelelni, rengeteg tartalmi eleme van egy webshopnak, "
Dehogy kell. Kérsz egy adatvédelmi számot, és le se szarnak többet.
A Navnak nincs erre kapacitása, ha NAIH szám van nem is foglalkoznak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!