Van egy saját kis telkem, Észak Pest megyében, forgalmas főút mellet - milyen vállalkozást lenne érdemes csinálni?
Kis telek, 112 m2, beépíteni nem lehet, közvetlenül a forgalmas főút mellett van - milyen vállalkozást lenne érdemes csinálni?
Tavasszal lányok, nyáron dinnye, ősszel krumpli hagyma, télen fenyőfa, van jobb ötletetek? :)
Tehát tavasszal kitennéd oda a családod női tagjait, majd dinnyét ültetnél a szerves anyaggal feldúsított területre, ez eddig OK, eddig értem a terved.
A krumplit nem ősszel vetik, a hagymából max foghagymát vetheted, de abból sem mindegyik jó őszi vetésre.
Növénytermesztésre kicsi a terület.
A fenyőfát sem télen ültetik, de esetleg árusításra még elmegy a hely.
Atyaég, vagy értetlenek, vagy fáradtak vagytok. :)
A kérdező azt írta, hogy tavasszal a telken örömlányok kínálnák bájaikat, nyáron dinnyét adna el, ősszel krumplit-hagymát, télen pedig fenyőfát.
Igen, az utolsónak leesett :)
Mindenképpen KERESKEDELEMRE gondoltam, mécses és koszorú is jó ötlet, szezonálisan ez a pár "árucikk" található meg a főutak szélén (az italbolt épület nélkül nem működhet, benzinkútnak kicsi).
Tűzifát is lehetne árulni, bár erre nem tudom milyen szabályok vannak.
Ha börtönbe akarsz kerülni, akkor hajrá.
Egyébként meg vessél magadra és küldöm a kombájnt. Mi a rákos pélót akarsz egy zsebkendőnyi sz..ron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!