5-6 millió Ft-ból milyen vállalkozást csinálnátok? Többi lent
Sok éve külföldön dolgozom kamionsofőrként.
Ház, autó, nyaraló már megvan itthon, de szeretnék most már végleg hazaköltözni a családhoz és akarok itthon egy vállalkozást indítani, amiből tudom ugyanúgy a családom megélhetését fedezni,mint a kamionozásból.
Vannak ötleteim, de kiváncsi vagyok mások véleményére is.
Jó érzékem van a kereskedelemhez és szerintem a kommunikációval sincs gondom, nagyon gyorsan megtalálom a hangot a legkülönbözőbb emberekkel.
Várom az ötleteket!
Akinek van működő ötlete, az megcsinálja maga. Akinek meg nincs: az itt fog ötletelni neked.
Egy vállalkozásban a legnagyobb érték az ötlet.
Persze, hogy lehet. Ám ahhoz hitelt vehet fel akár 0%-os kamatra, vagy bevonhat üzlettársat stb.De akinek piacképes ötlete van, és pillanatnyilag nincs rá pénze, az nem fogja elkótyavetyélni egy idegennek a gyakorin,hogy utána más keressen vele pénzt.
Ez életszerűtlen.
A növekedési hitelre gondolsz? Az 2,5%-os és min 100M Ft-os éves árbevétel és x igazolt év visszamenőleg kell hozzá.
Tehát nehogy azt hidd, hogy ha te lyukas melegítőbe besétálsz az első bankba, hogy neked bár pénzed nincs, de van egy zseniális ötleted, akkor puszira hozzádvágnak x tízmillió Ft-ot, hogy tessék, vállalkozzál.
Én nem hiszek semmit. Én azt mondom, hogy a gyümölcsözőötlet többet ér, mint az 5 milliód.
Én vállalkozó vagyok, tehát tudom,miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!