1.2 Millió Eurós Apartmanbol mennyi pénz marad meg?
A kérdés csak a kiváncsiság miatt van, nemrégiben beszéltem egy ismerösömmel ( Ex Vállalkozó ) és szóba jött az Invesztálás, és mondta hogy van egy pár Apartmanja Horvátországban, és kíváncsi lennék ebböl vajon mennyi pénz jöhet. Nemtudom elhigyjem-e, vagy mégsem, mert ahogy én számoltam rengeteg pénze kéne hogy legyen, de rajta annyira nem látszik. Az apartmanban amit mutatott, a tenger mellett van közvetlen 12 Szobával, állítólag napi 80 Euro naponta szobánként bejön, és van 10-11 apartmanja a testvérével közösen. Ha átlag 10 szobás mind, és 80 Euro éjszakánként az 10x10x80 0 8000 Euro naponta. Gondolom ebböl elég sok lejön az Adora, Számlákra stb, de mi más ilyen mellék költség van amit levonna? Legroszabb esetbe is ahogy számolom napi 1000 Euro a haszon fejenként nekik, de az havi 30 ezer lenne. Kinézem belöle hogy csak a látszat csal, és a számlán akár milliók vannak euroba, ( néhány éve 600k - 1.2 Mil. évi haszon volt neki cégen ) de lehet csak kamu gép? Nem értem mi értelme lenne annak mondjuk, plusz összeáll a kép azzal mindig amit mond szoval nekem nem tünik kamunak, de kitudja, ha valakinek pont van ideje ezzel foglalkozni, és tudja mennyi a kiadás ha egy apartmant kiadsz, akkor az segíthetne hogy vajon tényleg ilyen sok a hasznuk.
( Èn ha napi 1000 et keresnek csak ebböl, tuti lenne 1-2 Ferrari a garázsba, neki amikröl én tudok értékek 2 új kb 30-30 ezres autó, ház, és kb minden butora 4-5 ezer euro volt, kulfoldrol hozatva, hong kong stb )
Kicsit összemostad a dolgokat. A szobára írod, hogy apartman, vagy az apartmanban van 12 szoba?
Miért kellenél te, mint minimálbéres magyar ebbe az üzletbe mint befektető, ha naponta az éves nettód dupláját leakasztják a szezonban?
Vagy ez valamilyen MLM rendszerű üdülési jogokat árusító az évezred üzleti lehetősége???
Mi a cégnév? Elárulod, vagy titkos nehogy más megelőzzön a befektetéssel?
jó nagy :D
amúgy tényleg létezik ilyen Szegeden is. van egy közös nappali, étkező rész, és tartozik hozzá 4-5 különálló, külön kártyával nyitható hálószoba.
Egy jó szálloda 75% foglaltsággal már jónak számít.
Van pár dolog, amit fizetni kell, villany, víz, alkalmazottak, adók, és a többi.
Azon kívül, amit már leírtak, még valami. A folyamatos költségek zömét is kifelejted. Ha tényleg 120 szobát ad ki, ahhoz már komoly személyzet kell. Ha takarítás nincs is, csak amikor egy-egy társaság elmegy, az se kevés.
És nem beszélsz a kezdeti beruházás megtérüléséről. Amikor a rezsit, a személyzet bérét, a kisebb folyamatos karbantartásokat, és az adókat kifizetted, ami marad, annak vissza kell hooznia a kezdeti befektetést. Ez a nagy kérdés, hogy az mennyi idő. Illetve hogy mennyi a hozam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!