Hogyan csinaljak penzt?
Sajnos el kell fogadni, hogy szaktudás nélkül nem megy. Még ebben a nagy modern világban sem jön házhoz semmilyen munka...
Próbálkoztam régen mindenféle weboldallal, melyekre hirdetéseket pakoltam fel, de blogolással nem kerestem lényegében SEMMIT, hiába fordítottam rá rengeteg időt és pénzt is... No comment.
Én is ebben a helyzetben vagyok, jelenleg angolul tanulok és programozást is próbálom kisajátítani, de 24 éves vagyok és én még nem dolgoztam pont olyan problémák miatt, mint ami neked is van.
Most valamilyen 4 órásat próbálok találni, de már a részmunkaidő is luxusnak számít ebben a putri országban.
Azt tudom tanácsolni, találj valamit, ami érdekel és kezdd el tanulni. Nincs jobb lehetőség, ha nincs pénzed. Sajnos ez a szomorú valóság.
Nagyon vonz engem is az otthonról való dolgozás, de egyelőre nem megy, addig meg valamit csinálni kell, mert itthon a depresszió és a pánikbetegség még mindig valamilyen "hisztinek" van titulálva...
Munkára gondoltál már? :-)
Ha emberekkel nem mersz beszélgetni, akkor menj el hajnali újságkihordónak - ott nem kell beszélgetni, csak bedobálni az újságokat a postaládába, emberek se nagyon vannak körülötted olyankor :-)
21 évesen életerős, egészséges fiatalember vagy - a fóbiák pszichológiai betegségek, melyek gyógyíthatók.
"A nagyanyam nyugdijabol "elunk" " Kik?
"nem fizettem a tbt.. 200 ezer + tartozas."
Ez kb. 3 évi tartozás - ezek szerint még egyáltalán soha nem dolgoztál?
Hát igen, ezzel sokat segítettetek a kérdezőnek...
Én is kerestem újságkihordást, SEHOL nem találtam, maximum diákmunkaként, pedig nagy városban élek...
Tb miatt én úgy tudom nem mennek behajtók!
Ha tévedek,javítsatok ki! :)
Kérvényezzed az önkormányzatnál hogy fizessék helyetted a TB-t, így nem gyűlik tovább az adósság.
A már meglévő adósságra kérhetsz mérséklést vagy elengedést, de ha nem csinálsz semmit akkor is elévül 4 év alatt, fogalni ugyse tudnak tőled mert nincs semmid. Illetve majd vonják a fizetésedből ha lesz munkád 4 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!