Mennyi pénz kell egy pizzázó nyitásához Budapest külvárosában?
Két érzésem volt ezzel kapcsolatban: vagy nem él már apukád vagy becsődölt az étterem - ezért kérdeztem rá, mert attól függően válaszolok. Sajnos az első "jött b" - részvétem.
DE!
Nem gondolkodtál még azon, hogy apukád volt éttermébe próbálj meg dolgozni, először alkalmazottként (jelentkezéskor akár azt is elmondhatod, hogy apukádé volt), s ha már összegyűjtöttél elég pénzt, akkor vagy megpróbálni átvenni tőlük (vagy bérelni) vagy nyitni egy sajátot. Szerintem ez így sokkal jobban kivitelezhető lenne... Persze ez csak az én véleményem :-)
(8-as vagyok)
Az egyik alap dolog ha vállalkozunk valamire, hogy értsünk hozzá.
Minimum fél évre menj el egy pizzériába dolgozni, hogy ráláss a munkafolyamatokra (hány ember kell és kinek mit kell csinálni) és a költségoldalra (mi kell hozzá és mennyibe kerül - és utána ezt még szorozd meg kettővel mert tuti nem látod át az összes költséget).
"#11: Ez egy jó ötlet, köszönöm. :) "
Szívesen :-) Remélem, pozitív lesz a látogatásod kimenetele :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!