Hogyan számlázzák ki változó árat?
Szeretnék téglásított eszközök életrekeltésével foglalkozni, azonban nem tudom hogyan kellene kiszámláznom ezt a fajta szolgáltatást.
A következőképpen nézne ki:
- Az ügyfél befizet előre egy előleleget, ~1000 Ft.
- Ha szoftveres módon életre kelthető az eszköz, akkor 4000 Ft.-ot fizet majd (tehát 5000-1000).
- Ha az elektronikához is hozzá kell nyúlnom, akkor 10 000-et fog fizetni (tehát 11000-1000).
- Ha nem sikerül, akkor az 1000 Ft. nem jár neki vissza, ez esetben ennyibe került az, hogy foglalkoztam az eszközzel.
Na de hogyan kéne ezt előre kiszámláznom neki, ha nem tudom hogy a három lehetőség közül melyik lesz a végén?
Előlegként munka v kiszállási díjként
Amúgy mire van a könyvelőd?
Bocs a kérdésekért, de nagyon kezdő vagyok még a témában.
#1: Nincs könyvelőm.
nem tudom, mik azok a téglásított eszközök, de azt sem, hogy mi a gond.
Megmondod, hogy van 1000 Ft bevizsgálási díj, és elmondod, korrektül, hogy mik a további opciók, és azok költségvonzata. Ha kifizetik, kiszámlázod a bevizsgálási díjat. Aztán nekiállsz. És ha sikerült, kiszámlázod ami még hátra van. Ha nem, akkor csak jelzed, hogy nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!