Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy hogy vannak még MLM-sek?

Hogy hogy vannak még MLM-sek?

Figyelt kérdés

Mostanàban làtom az embereknél még mindig megy az MLM.

Mindig elõadjàk,hogy itt rengeteget lehet keresni,határ a csillagos ég,ilyen olyan utazás,fiszem f..szom.

Aztàn a sràc odajön egy 200 Ft-os pólóba,nadràgja olyan amivel a kutyát nem fürdetném meg,jah albérletben lakik egy lyukban,nem rossz lakàs,de semmi extra.

Kocsi,az természetesen nincs BKV-zik,se egy normàlis karóra.

Jah a sràc szponzorát is említette,okés medencés hàzban lakik,hiszem ha làtom.

Kérdezem a kocsijàról,egy francia hulladéka van,óràja se ér semmit.

De õk hangoztatjàk ilyen olyan pénzek vannak benne.

Akkor miért nem tud felöltözni normàlisan,miért nincs a karján egy Hublot?

Miért nem Armaniba jár?

Miért nincsen prémium kategóriás kocsija?

Kedvencem amikor szintén mr MLM elõadja mennyi pénz van benne,aztán megkérdezte merre megy a busz be a Belvárosba.

Nevetségesek komolyan mondom,nem hitelesek.

Miért nem olyan dolgot àllitanak amit tud bizonyítani?

Ha annyira sok lóvé van benne akkor hol a Bömös,hol az Audemars Piguet?

Jah és miért panelba laknak?

Csak kívàncsi vagyok a ti tapasztalataitokra.

#MLM #beszervezés #hàlózatépítés
2017. aug. 7. 20:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
47%

"egy újszülöttnek minden vicc új"

Mindig lesznek balekok akik megpróbálkoznak vele.

2017. aug. 7. 20:48
 2/23 A kérdező kommentje:

Van ebben valami igen :))

Érdekes dolog ez,amikor magyaràzzàk egy IT-snak,hogy rendes munkahelyen hol lehet ennyit keresni amit XY cégnél.

Hàt jah az egy év alatt 100e-t sehol mert konkrétan a gyakornok is beintene.

2017. aug. 7. 20:51
 3/23 anonim ***** válasza:
32%

Egy olyan balkáni országban mint Magyarország, ahol az emberek 50-60%-nak még nyaralni sincsen miből és ahol maradéknak is a nagy része csak a hugyos Balatonra jut el bőven van merítési lehetőség.

Ennél csak az a szánalmasabb amikor olyan cégek is sikerrel járnak amelyekről kilométereke ordít, hogy csalás, pilótajáték. Ezek is képesek több ezer balekot beszopa*ni, esetekben tízezreket is. Az, hogy az emberekben az a minimum nincs meg hogy 1000%-os hozamot kínáló baromságokra ne legyenek vevők, szerintem sokat mondó.

2017. aug. 7. 21:18
 4/23 anonim ***** válasza:
48%

Az MLM egy lehetőség amivel extra pénzhez juthatsz, van aki sportfogadásokat tesz, valaki pókerezik, valaki másodállást vállal és havat vagy épp trágyát lapátol mert vannak céljai és álmai amit meg akar valahogy valósítani, legyen az egy Suzuki amit meg akar venni. Nem mindenki teheti meg a keresetéből, hogy megvehessen egy új autót, drágább ruhát. Ez egy lehetőség amivel pénzt kereshetsz, igen vannak olyan cégek amik tönkretesznek és pilótajátékról szól az egész, de vannak norómális cégek amivel termékajánlás esetén lehet pénzt keresni. Nem kell ahhoz Armaniban járnod, és Hublot, Omega vagy neadjisten Patek Philippe ürában járnia ahhoz, hogy az olyan céljait amit a keresetével nem tud megvalósítani megvehesse. Te megelégszel azzal az élettel amiben élsz, kényelmesen vagy egy komfortzónában, vagy ha kiakarsz törni elmenekülsz külföldre és kicsit jobban keresel, ha csak nem vagy csúcsprogramozó, orvos, vagy mérnök. Miért zavar téged, ha más próbálkozik? Próbálkozik amivel tud.

Én CAD/CAM fogtechnikusként jól keresek, még is mellette ajánlom az egyik MLM cég termékeit, és hoz egy kis extra bevételt, nem tudnék belőle villát venni, vagy épp nem utazgatok Balira vagy Bora Borára, fogtechnikusként nem is lenne időm mert aki ismeri ezt a szakmát tudja, hogy éjjel nappal bent van az illető, de arra tökéletes, hogy havi közel 100 ezerrel megtoldja a fizetésemet. De mellette van még Bitcoin bányász gépem is 7 Th/s -al ami napi szinten 4-5 eurot termel ami megint nem sok, de inkább megteszem mint a seggemen üljek és másokat kritizáljak mint te. Valahol az az ember is elindult és nagyon jól tette, ha van kitartása lehet többet fog keresni mint amiről álmodhatnál, ez csak rajta múlik és a kitartásán, de lehet egy nagyon jó mellékes lesz neki. Az MLM egy lehetőség, és azért vannak még akik foglalkoznak vele, mert szemben veled van céljuk, és tenni akarnak valamit.

2017. aug. 7. 23:28
 5/23 anonim ***** válasza:
14%
Amugy meg rossz cégnél van az illető.
2017. aug. 7. 23:35
 6/23 A kérdező kommentje:

Ezt elnézted utolsó vannak céljaim csak én alkalmazottként is szépen tudok élni programozó vagyok.

Ha annyira jó lehetôség akkor miért a buszra szàll fel a sok keresetével?

Plusz amikor azt mondja munkahellyel csak rabszolga lehetsz akkor mosolygok.

A fizumat az életbe nem kereste meg egyben.

Plusz a juttatàsok is hatalmasak.

De õ majd ezzel fog sokat keresni.

És akkor megkérdezi,melyik busz megy a Belvárosba.

Ott.röhögöm arcon.

2017. aug. 8. 08:16
 7/23 A kérdező kommentje:

Inkabb abbol az energiabol tanuljon meg programozni az illeto vagy keressen masodallast vegezzen el olyan szakmat amivel kereshet rendesen.

Sokkal tobb ertelme van mint menni mormolni a kamu sztorit,aztan imadkozni,hogz talan a 300e-t megkeresd,de csak egy olyan vasarlod legyen aki nem vesz mar lecsokken a penzed,aztan kuporgathatod ossze 100e-t is.

Volt olyan ismim aki nagy MLM-s aztan a villanyt kapcsoltak ki nala,meg en adtam neki kolcson mert kivagjak az albibol,en egy szimpla ,,alkalmazott".

2017. aug. 8. 10:04
 8/23 anonim ***** válasza:
53%

Vannak emberek akik hiszékenyebbek mint az átlag és ők tényleg elhiszik hogy ezen új lehetőség által jó életük lesz. Foggal-körömmel védeni fogják a hitüket, feleleges velük vitába szállni, érzelmeikre hallgatnak, nem az eszükre.

Amúgy tényleg sok pénz van az MLM-ben, csak nem egyenletesen oszlik el :) Aki elindít egy ilyet, az mindig jól jár, de a tagok legalább 95%-a soha nem keres vele megélhetésrevalót. Ez tudják az ilyen cégek vezetői is, de titkolják, hiszen pont ez az üzleti modell: az emberek nekik kvázi ingyen terítik az árut a jó élet reményében.

2017. aug. 8. 10:08
 9/23 anonim ***** válasza:
66%

Rosszul csinálta, nem arra kell törekedned, hogy milliárdos légy vagy milliókat keress, az a legnagyobb hülyeség! Van egy termék ami jó, van egy üzleti lehetőség ami működik ha jól állsz hozzá. Én pl. bőven elvagyok a fogtechnikusi fizetésemmel, de kiegészítem a network marketinggel és bitcoin bányászattal. Soha nem erőltetem senkinél, csak ajánlom a terméket, vagy az üzletet ha épp elégedetlenkedik nekem valaki a keresetével. De sosem cseszegetek senkit, hogy építse az üzletet, pláne nem erőltetek rá senkire terméket. Neked van tehetséged a programozáshoz, nekem van tehetségem a fogászathoz, azon belül is a CAD/CAM tervezéshez főleg zirkónium vázakra amit nem kevés fizetéssel honorálnak, de nagyon sok ember megrekedt valahol, tisztelem ugyanúgy őket mint bárki mást, de egy pénztárosi vagy nővéri fizetésből nem lehet ma megélni, legalább is ha vannak vágyai pl. utazás stb. De van valami ami ad egy lehetőséget amivel kiegészítheted ezt a keresetedet, ha ez azzal is jár, hogy értékesítened kell. Főleg el kell adnod magadat, ezért csinálta rosszúl az uriember akiről beszéltél. Rosszúl adta el magát...

De keresi a lehetőségeket és ez jó. Persze vannak rossz cégek ebben a szektorban, de ugyanugy vannak máshol is pl. az ingatlanpiacon, 3,5%-5% ot legombol a lakásod árábol ha eladja majd az értékesítője kap 0,7-1%-ot de olyan ismerősöm is volt aki fél százalékot kapott miután 4%-ért eladott egy lakást. Őszintén mit tett? Felvette a lakást, lőtt pár képet, majd felrakta az ingatlan hirdető oldalakra, majd ha jött rá jelentkező bemutatta, és ez volt a nagy megerőltető munkája, és hisztizett nekem, hogy szombaton kellett lakást bemutatnia. A másik értékesítő meg 1%-ért a szívét lelkét beletette a munkába egy kisebb ingatlanirodánál, miközben mellette egy újságosnál húzta az igát heti 4 napon. Mindig azon múlik ki mit akar és miért hajlandó megkűzdeni, de ezért nem utálhatod azt aki az MLM -et építi, épp ellenkezőleg, harcol a vágyaiért, mert lehet máshogy nem tehetné meg, én pl. szeretem mint lehetőséget, és tisztelem azokat akik belevágnak.

2017. aug. 9. 12:49
 10/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem azt kell nézni, aki akkoriban kezdte hanem azt aki már sikerre vitte. Egy tőke nélküli kezdő vállalkozón sohase fogsz látni drága órát, sohase fog drága kocsikkal járni és a háza se lesz valami drága ház. Ha ilyesmit akarsz látni akkor ismerkedj meg azzal aki már kiépítette a vállalkozását. Neki lesz. De kezdőként a nullából senkinek se lesznek ilyenek.
2017. szept. 13. 08:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!