Hogy hogy vannak még MLM-sek?
Mostanàban làtom az embereknél még mindig megy az MLM.
Mindig elõadjàk,hogy itt rengeteget lehet keresni,határ a csillagos ég,ilyen olyan utazás,fiszem f..szom.
Aztàn a sràc odajön egy 200 Ft-os pólóba,nadràgja olyan amivel a kutyát nem fürdetném meg,jah albérletben lakik egy lyukban,nem rossz lakàs,de semmi extra.
Kocsi,az természetesen nincs BKV-zik,se egy normàlis karóra.
Jah a sràc szponzorát is említette,okés medencés hàzban lakik,hiszem ha làtom.
Kérdezem a kocsijàról,egy francia hulladéka van,óràja se ér semmit.
De õk hangoztatjàk ilyen olyan pénzek vannak benne.
Akkor miért nem tud felöltözni normàlisan,miért nincs a karján egy Hublot?
Miért nem Armaniba jár?
Miért nincsen prémium kategóriás kocsija?
Kedvencem amikor szintén mr MLM elõadja mennyi pénz van benne,aztán megkérdezte merre megy a busz be a Belvárosba.
Nevetségesek komolyan mondom,nem hitelesek.
Miért nem olyan dolgot àllitanak amit tud bizonyítani?
Ha annyira sok lóvé van benne akkor hol a Bömös,hol az Audemars Piguet?
Jah és miért panelba laknak?
Csak kívàncsi vagyok a ti tapasztalataitokra.
A sràc nem kezdõ 10-n éve tolja,sõt az egyik direktor szintén,hàt nem voltam elàjulva egyiktõl sem.
Elõadtàk mennyit lehet keresni,de semmi se làtszott egyiken sem.
Kezdõnél tudom nem kell nézni de õk màr a,, szakmàban vannak" évek óta.
Szakmàban?!!
Kitanult volna valami komolyabb mérnöki vagy gadasàgi cuccot elõrébb jàrna.
Nem csak a vállalkozósdi ilyen. Maga az élet ilyen akár vállalkozásról van szó, akár másról. Az embereknek csak 10-20%-a sikeres a többi nem vagy csak kevésbé. Akár vállalkozó akár alkalmazott vagy bármi más.
nézd meg hány vezető van egy cégnél s hány olyan aki csak teper s 2-300-ért vagy annyiért se dolgozza ki a belét.
"Kitanult volna valami komolyabb mérnöki vagy gadasàgi cuccot elõrébb jàrna."
És te kitanultál ilyesmit?
Vagy tanulsz ép ilyesmit?
Vagy csak másnak mondod, hogy mi olyant kellene tennie amit te magad se tettél meg?
Szia, szegről végről kolléga.
Én is programozóként végeztem, és mellette (ahogy itt előttem is írják) jövedelem kiegészítésként kezdtem bele egy MLM cég termékeinek értékesítésébe.
Vettem egy házat( nincs benne medence. olyan tipikus kispolgári), és kellett az extra lóvé a törlesztésre.
Persze engem is úgy hívtak, hogy milliók, pénz csillogás...
Ha az elején tisztában vagy vele, hogy ez csak pár embernek jön be, nem rossz buli.
Mindig azzal szoktam példálózni, hogy van olyan ács aki csóró, és van aki tele van.
Szóval nem szent írás, hogy bejön. Ehhez is érzék kell, meg piac ismeret.
1 éve dolgozok a cégnél, és bár nem vagyok milliomos (és valószínűleg nem is leszek), de komoly jövedelem kiegészítés.
És persze nem szabad össze keverni az MLM-et, a piramis rendszerű értékesítéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!