Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ti dolgoznátok cigányoknak?

Ti dolgoznátok cigányoknak?

Figyelt kérdés
Gazdag,zenész cigánycsaládról van szó,van egy 140.000.000 -ós villájuk,ott kéne dolgozni. Ha a munkát mindíg részletekben csinálom és úgy is kéremna pénzt,milyen problémák lehetnek ezen felül még?
2017. aug. 2. 00:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Munka törvénykönyve magyarázata a dolgozói jogellenes munkaviszony megszüntetéshez (bírói ítéletek alapján):

- munkavállaló a visszatérés szándéka nélkül huzamosabb ideig nem jelenik meg munkavégzésre,

- jogviszonyát szóban mondja fel,

- felmondási idejét nem tölti le, munkakörét nem adja át.

2017. aug. 3. 04:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, rossz helyre válaszoltam... :)
2017. aug. 3. 04:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem származástól függetlenül mérd fel, hogy akarsz-e olyan embernek dolgozni aki beleköthet az általad (!) tökéletesnek ítélt munkába. Ha túl nagy a rizikó, ne vállald el. Ha mégis csábító a pénz kössetek szerződést, amiben rögzítitek a specifikációkat, árat, stb. Nyilván ez téged is köt, hogy rendes munkát végezz, és utána neki sem lehetnek kifogásai ha a leírtak szerint készült el.
2017. aug. 3. 10:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért ne? Mik az aggályaid?
2017. aug. 4. 02:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha sunyinak tűnik, vagy tudod róla, hogy kihasznál másokat, vagy rájuk ereszti a családját, akkor ne dolgozz neki, de ez attól független, hogy cigány-e vagy sem. Ha normálisnak, akkor meg dolgozz neki.

Ha csak azért tetted fel a kérdést, mert van egy általános bizalmatlanság a cigányok felé, akkor is mindenképp gondold át, hogy ők személy szerint milyenek. Pl. próbáld úgy nézni, hogy a viselkedésükben van-e olyan, ami akkor is megijesztene, ha nem lennének romák. Ha van valami rossz érzésed a viselkedésükkel kapcsolatban, akkor hagyd őket. Ha pl. nem szeretnének szerződést, és elzárkóznak tőle, vagy ha úgy érzed, valamit nem kérdezhetsz meg tőlük a munkával kapcsolatban, az már rossz jel.

2017. aug. 4. 02:27
 16/19 anonim válasza:

A cigányok normálisak nagyrészt. Viszont van egy elcseszett kormányunk, aki támogatja a családokat, meg a gyerekcsinálást. És annyira hülyék, hogy nem veszik észre, hogy ezzel csak annyi fog történni, hogy minden cigánycsalád 30 fős lesz, akik majd sok milliókat tudnak befektetni a kapott pénzekből saját vállalkozásokba, és így kicserélődik idővel a lakosság 80-90% romára, mert aki fehér és van egy kis esze az kimegy dolgozni, aki meg nem, az meg 30 fős család után megcsinálja a saját vállalkozását. Elcseszett egy kormány ez, az ötleteket meg a zseniket kéne támogatni, de ahhoz nem értenek.

A cigányokkal meg nincs semmi bajom, ismerek rengeteg normálisat.

2017. aug. 6. 23:51
 17/19 anonim válasza:
Mi lett végül?
2017. aug. 9. 00:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem vállaltam el.
2017. aug. 9. 08:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Elvállalhatod. Én dolgoztam egy művelt rendezett cigány származású családnál mint villanyszerelő. És el kell mondjam náluk volt eddig legjobb helyem. Volt olyan is hogy a heti pénzt 2x kifizette ha tetszett neki a munkám. És náluk ebédeltem minden nap, ami egyébként nagyon finom volt. Természetesen ismerek olyan tahót is aki arcátlanul kihasználja a munkásait.
2017. aug. 12. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!