Nyithatnék úgy egy üzletet h egyéni vállalkozó vagyok?
A kérdés a következő hogy egyéni vállalkozóként nyithatók-e egy üzletelt (horgász bolt)?
Milyen végzettség kellene hozzá ha én akarnám vinni és én is dolgoznék benne szóval nem alkalmaznék senkit
Nyithatsz egyéni vállalkozóként üzletet.
Ez a tevékenység a 476401 - Sportáru-, sporthorgászati- és kempingcikk-kiskereskedelem TEÁOR alá tartozik, ami a jegyzőnél bejelentés köteles. A sportszerek árusításához Eladó vagy Boltvezető vagy Kereskedő végzettség kell, vagy ha valakinek régi bizonyítványai vannak, akkor Kultúrcikk-kereskedő vagy Sportszer- és játékkereskedő végzettség. Ha Neked nincs meg a végzettséged, akkor az is jó, ha egy alkalmazottnak megvan a végzettsége. Őt határozatlan időre kell alkalmazni, de mivel az nincs kikötve, hogy főállásban, így elég, ha heti pár órában foglalkoztatod, és akkor nem kell olyan sok járulékot fizetni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!