Egyéni vállalkozó biztonsági őr, mennyi marad meg?
Egyszerűen nincs normálisan fizető munka a környéken az én képességeimnek megfelelő. Kemény fizikai munkáért is 250K bruttó a max.
De lenne lehetőség őrként elhelyezkedni 1000ft buttó órabérért. 24/48-ba vagyis 240K 264K bruttóért. Mennyi maradna meg ebből az összegből. És miket mennyi összegért lehet leírni adóból ? pl üzemanyagköltség ilyesmi.
Igen, a kivát csak sietségemben írtam :D
Katásnál az éves határ 12 millió.
Mi a kornyeked?
Heves megye Hatvan varosaban annyi melo van a gyarakban, hogy nincs eleg ember 10k folotti a munkavallalok szama az ipari parkban a legnehezebb a boschba bejutni ( persze ha van valamilyen elektronikai szakmad akkor lasszoval tartanak ott) vegzettseg nelkul de ott siman operatirkebt a 150-200 netto meg vN.
A tibbi gyarba zargyar, kabelgyar... sokkal konnyebben be lehet jutni 140netto alatt sehol nincs es 8 oras bejelentett allasokrol beszelunk!
Békés megye.
Én szeretnék itt maradni.
Egyébként villanyszerelő vagyok. Jelenleg Tmk-s vagyok 182K bruttó plusz műszakpótlékért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!