Kisssss kérdése:
Fő vállakozó nem állhat el dolgozni egy munkahelyen?
Figyelt kérdés
egyéni fő vállalkozó vagyok egy pályázat miatt kellet azzá váljak és azt mondták nem állhatok el dolgozni e mellet ez igaz ?2017. máj. 10. 20:35
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted mire vagy kiváncsi
2017. máj. 10. 21:25
3/9 anonim 

válasza:

Vállalkozási formák: E.V. BT. Kft. ZRT stb.
Mi az az egyéni fővállalkozó??
4/9 A kérdező kommentje:
Bocs egyéni mezőgazdasági fővállalkozó vagyok főtevékenységem állattenyésztés
2017. máj. 10. 21:40
5/9 A kérdező kommentje:
Egy pályázat beadásahoz kellet vállalkozóvá valljak anélkül nem tudtam volna be adni ez volt a feltétel
2017. máj. 10. 21:41
6/9 anonim 

válasza:

Oké, de mi az a fővállalkozó? Ilyen nincs. Mit írtál alá amikor vállalkozó lettél? Egyéni vállalkozó vagy? Mit fizetsz? Havi 50.000Ft KATA-t? Mert amellett dolgozhatsz főállásban, sőt, akkor a havi KATA-d is csak 25.000Ft lesz.
7/9 anonim 

válasza:

Van olyan, hogy fővállalkozó, aki alvállalkozókat bíz meg a munka elvégzésével. De feltételezem nem erre gondolt, hanem a főállású egyéni vállalkozóra. Egyéni vállalkozóként lehet alkalmazotti viszonyt is vállalni, de valószínűleg a pályázat tartalmazza a korlátot. Ha elnyeri, akkor már csak azzal foglalkozzon, amire pályázott és ne csak valami alibi pályázó legyen aki munkahely mellett elnyeri a pénzt és valahogy elsumákolja a megvalósítást vagy éhbérért másokkal teljesítteti.
8/9 A kérdező kommentje:
igen havi 50 ezer katas
2017. máj. 12. 09:43
9/9 anonim 

válasza:

Ettől még lehetne, de a pályázati vállalásod miatt nem valószínű, hogy teheted.
Fiatal gazda pályázat volt? Mert ott elég keményen nézik ezt a kritériumot, elbukhatod miatta utólag is.
Amennyire emlékszem, mikor a tanácsadóval beszélgettem erről, azt mondta, hogy mehetek dolgozni, csak a fizetésem nagyobb részt a vállalkozásból származzon (a pályázatnak volt a feltétele). Nem mentem bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!