Vannak itt ilyen emberek? Vállakozó szellemű 16 éves vagyok. Rengeteg ötletem van de tőkém és tapasztalatom még nincs. Olyan emberekkel szeretném felvenni a kapcsolatot akik rendelkeznek tapasztalattal és akiktől tanulhatok.
Tulajdonképpen mit szeretnél? Vállalkozni? Mert azt 18 év alatt nem lehet. Vagy olyan embert, akinek van pénze és megcsinálja helyetted az ötletedet? De akkor a haszon nagyja is az övé lesz...
Üzleti terved van az ötleteidhez?
Jó, oké, így akkor már pontosabban látható :-)
Csak az a nem tiszta, hogy mivel Te még nem lehetsz vállalkozó, akkor ki csinálja meg az ötletedet?
Értem... Szerintem, amíg nem találsz mentort - én nem tudnék az lenni - addig olvasgass, tanulj az üzleti tervről, próbálj meg felállítani egy ilyent.
Enélkül az ötletek megvalósítása csak egy bukdácsoló, lassan vagy gyorsan becsődölő vállalkozás lesz.
Sajnos a mai magyar viszonyok mellett nem könnyű bármely ötletet nyereségesre vinni, olyan magasak az adóterhek (én pl vállalkozó vagyok, havi 50 ezer ft az adóm és még ez a "legolcsóbb" megoldás :-( )
Azért köszi.
Ha esetleg tudnál valakit akkor azt nagyon megköszönném.
Tehát ötleted, hogy nyári tábort csinálsz és meggazdagszol belőle.
Amit viszont nem tudsz:
-hol legyen
-mik a feltételek
-mik az előírások
-hogyan tudod hirdetni
-hogyan tudsz másokat rávenni, hogy elmenjenek a táborodba
-mennyibe kerülne
-honnan tudsz hozzá pénz előteremteni
-mi az az üzleti terv???
-stb...
Hát sok sikert kívánok neked a nagybetűs életben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!