Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Trélerrel megérné autókat...

Trélerrel megérné autókat hazaszállítani nyugat Európából?

Figyelt kérdés
A cégek 110-150 Ft/km-ért hirdetik, szerintem 50-60 Ft a jármű km költsége + a sofőr (én) bére. Nem milliókat akarnék keresni, de szerintem 4-500000 havi szinten összejöhetne belőle. Rengeteg használt autót vásárolnak az emberek, lenne ilyen szolgáltatásra vevő? Nem kérnék sokat, mondjuk 100 Ft-ot kilóméterenként vagy egyedi a cégekénél olcsóbb ajánlatokat adnék. Szerintetek?

2017. ápr. 13. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Számold ki, hogy megéri-e.

Ezért céget kéne alapítanod, adókat kell fizetned, tankolnod kell, találnod kell valakit aki megveszi a kocsikat tőled. Ez egy eléggé nagy biznisz kezdésnek, ha semmit nem értesz hozzá akkor át fognak verni, vagy elcseszel valamit.

2017. ápr. 13. 08:37
 2/8 A kérdező kommentje:

A kocsikat nem én venném meg, én csak szállitanám.

A számolgatás már megtörtént, papíron már akkor megéri, ha minden hétre csak egy fuvarom van. Abban nem vagyok biztos, hogy lenne-e ilyenre kereslet a privát emberek vagy az autónepperek oldaláról.

2017. ápr. 13. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia igen szerintem érdemes lenne nekifogni

ha megérné

például én is kimennék valakivel külföldre

de én munkát keresnék majd

és igy kapcsolatok is kellenek ott kint

milyen autót hol találsz szerintem

Üdvözlettel

Boti

2017. ápr. 13. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:

"A kocsikat nem én venném meg, én csak szállitanám "

Szia

jó ötlet még közvetiteni is a kocsikat

eladásra

rendelésre

2017. ápr. 14. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Meg lehet próbálni, de kell egy helyi ember aki megnézi neked az autót, mielőtt kimész a trélerrel. Egyfelől hogy tudd, mit veszel, másfelől kicsit komolyabb egy személyes találkozás egy anyanyelvi némettel aki ajánlatot tesz az eladó autóra, mint egy tört angolt hablatyoló magyar valami távoli országból telefonon keresztül.

A többi, ami előttem is leírtak, hogy cég kell, telephely kell ahol tartod a kocsikat, megfelelő szerelő kell aki az eladást megnehezítő hibákat kijavítja, nem árt ha van B+E jogsid, illetve az sem baj, ha van pár millió forgótőkéd. Jah igen, baromi sokan csinálják, egyszer menj fel az autópályára nappal és számold össze hány tréler jön szembe 10 perc alatt. :)

2017. ápr. 15. 00:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Perfekt beszélek németül, telephelyem lenne, igaz csak falun, de ez is valami. A vontatón és a tréleren kívül lenne még kp-m is rá. A jófogáson is hirdetnek vagy harmincan, 100 Ft/km vagy egyedi ajánlat a díjuk.

A pályán rengeteg a tréler, én is látom nap, mint nap, innen az ötlet. A mobile.de-t nézegetem, kérdeztem is rá autókra és eddig mindegyik válaszolt is. Az autómat is a mobile.de-n hirdettem meg és 3 nap alatt el is adtam egy pestinek. Abban nem vagyok biztos, hogy lenne-e minden hétre legalább egy ügyfelem . Az a baj, hogy nem nagyon merem a biztos, de nem túl jól fizető munkahelyemet feladni ilyenért, pedig ezt szívesebben csinálnám.

2017. ápr. 15. 07:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha van kapcsolata az embernek vagy jól tudja magát "eladni" akkor megéri. Éves szinten most már több mint 100 ezer importautó jön be az országba.
2017. ápr. 16. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Megéri, de ahhoz olyan autó és tréler kell, ami birja a vágtát, és nem eszi le a gatyát rólad. Én egy 2016-os Iveco Dailyt használok, egy 9 méteres trélerrel. Trélerre két autó fér fel, az Iveco 5 méteres gyomrába kerti traktort hozok, így 3 jármű jön haza egyszerre. Kint Livornóba és Torinóba van egy srác, aki összeszedi a kocsit, átnézi, intézi a papirokat. Egy héten kétszer megyek, Szatmárnémetibe hozom haza, itt átpakolják és viszik tovább. 1,7 lei/ km árban dolgozom, plusz vannak juttatások.
2017. máj. 12. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!