Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha üzletet szeretnék nyitni...

Ha üzletet szeretnék nyitni egyéni vállalkozóként kell hozzá boltvezetői vizsga, vagy elég ha képesített kereskedő (keribe érettségiztem, így mindenféle eladó lehetek) vagyok? Pénztárgép kezelői is kell külön?

Figyelt kérdés
Hol mondják meg konkrétan,hogy mik szükségesek egy boti vállalkozás megnyitásához?
2010. máj. 12. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Vagy neked, vagy az alkalmazottadnak kell lennie boltvezetőinek.

Könyvelőnél érdeklődhetsz a részletekről, főleg, ha van hasonló vállalkozása akit könyvel.

2010. máj. 14. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Gyorsan meg kell akkor a boltvezetőit csinálnom.
2010. máj. 15. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
mielőtt vállalkozol keress egy jó könyvelőt aki ellát tanácsokkal. sokat tudsz így spórolni, ha érdekel egy jó szólj én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve és olcsó is.
2010. máj. 29. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!