Mennyibe kerülne egy kis büfé nyitása? Részletesebben lent. )
Most az ètel nem számít (1 féle dolgot lehetne kapni)
Egy pár négyzetméteres fábodé (ami van, erre nem kéne költeni.)
Milyen költségei vannak egy ilyennek? Vàlalkozas nyitás, engedélyek stb?
Az étel annyibol számít , hogy ahhoz készül a haccp ami meghatározza milyen engedélyek és adott esetben külön engedélyek kellenek még az átlagon felül . A fabode pedig feltetelezi, hogy csak konyhakész termékből dolgozhatsz vagy időben elhatárolt fazisokhoz lennel kötve. Ebbol adodoan arrest sem tudnal szamitani sem fedezeti pontot, ahogy azt sem tudni szallitolevellel gyors firgasi sebeseggel dolgoznal e, vagy kp szamlaval az alapanyag tekintetében.
Egyeni vállalkozói elég lehet hozzá, de nem tudni melyik adózási forma a legoptimálisabb neked.
így nem lehet megmondani mennyibe is kerülhet az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!