A wordpresses vagy blogspotos weboldalak tényleg amatőrséget sugallnak és komolyan vehetetlenek?
Szeretnék saját weboldalt a kisvállalkozásomnak, de egyelőre nincs pénzem webdesign szolgáltatásokra, én magam pedig nem értek a weblaptervezéshez. A wordpress és a blogspot kézenfekvő lenne, de több helyen is azt olvastam, hogy rettentő amatőr benyomást kelt, ha egy vállalkozásnak ilyen website-ja van. Azt én is érzékelem, hogy a blogspot jóval komolytalanabb, mint a wordpress. Na de utóbbival tényleg akkora baj lenne?
Kisadózó egyéni vállalkozásról van szó, szóval szerintem érthető, hogy miért kellene "budget" eszközökkel megoldanom az önreklámot, de ha ezzel csak rontok az imidzsemen, és a potenciális ügyfelek szemében egy szintre kerülök a jósnőkkel és az önjelölt horoszkóp-elemzőkkel, akkor inkább nem csinálok weboldalt, amíg nem lesz pénzem profi szolgáltatásra.
Igen, nagyon sok komoly és menő vállalkozó használja a weblapjához.
Persze össze lehet úgy is rakni, hogy gagyi legyen, de ez azért ritka.
A wordpress egy újság/kiadvány/blog jellegű weblap kategória. Azt mondanám hogy "nagyot mondós" marketing reklámszagúak az ilyen kategóriájú céges oldalak de lehet hogy ez inkább a felhasználási mód hibája. Láttam már nagyon szépen kidolgozott egyedi weblapokat amiket nézve szinte eszedbe se jut hogy az egy worpdress jellegű oldal.
A budgetbe belefér az is hogy most már millió ingyenes weblap sablonból válogathatsz és még több és jobb fizetős de olcsóbb sablonból. Azt a pár ezer forintot megéri.
Divat a wordpress de jók a klasszikus weboldalak is. Sok nagy külföldi vállalatnak klasszikus és egyedi weboldala van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!