Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Jól értem, hogy akiknek a...

Jól értem, hogy akiknek a wordpresses blogukban nincs benne a wordpress szó, azok fizettek érte?

Figyelt kérdés
Tehát ez ingyen nem megoldható? És egyáltalán mi a különbség aközött, hogy letöltöd a wordpresst, meg hogy a neten indítasz blogot a segítségével? Tudom, google a barátom, de nem értettem pontosan.
2016. dec. 4. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, fizettek, vettek domain nevet és hozzárendelték a fiókhoz. Bár ingyen is lehet domain-hez jutni, a cu.cc pld egészen jó.

Ha letöltöd és magad telepíted sokkal jobban testre szabható, mintha az "előregyárott" verziót használod, de akkor kell valahol tárhelyet bérelned neki, lehet ingyenes is akár, vagy fizetős. Na és persze kicsit jobban el kell mélyedned a wordpress rejtelmeiben. :)

2016. dec. 4. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nos, nekem .ga domainem van a freenomról, a hostingernél tárhelyem, és magamnak telepítettem a wordpress-t. Ez nekem 0 forintba kerül(t).
2016. dec. 4. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem igaz ebben a formában.

Amire te gondolsz, az a wordpress.com, ahol indíthatsz saját blogot, illetve a wordpress.org, ahonnan letöltheted a wordpresst, majd feltöltöd egy tárhelyre egy domain név alá.

A .com-os verzióban ott a wordpress szó. A letöltött verzióban is, de kiszedhető. A WP ingyen letölthető, tehát azért senkinek nem kell fizetni. Ha viszont másra bízod a személyreszabást, vagy programozást igénylő átalakításokat aklarsz, akkor fizetsz a programozónak.

2016. dec. 4. 23:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem, jó lesz nekem wordpress-sel a nevében is. :)
2016. dec. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!