A wordpresses vagy blogspotos weboldalak tényleg amatőrséget sugallnak és komolyan vehetetlenek?
Szeretnék saját weboldalt a kisvállalkozásomnak, de egyelőre nincs pénzem webdesign szolgáltatásokra, én magam pedig nem értek a weblaptervezéshez. A wordpress és a blogspot kézenfekvő lenne, de több helyen is azt olvastam, hogy rettentő amatőr benyomást kelt, ha egy vállalkozásnak ilyen website-ja van. Azt én is érzékelem, hogy a blogspot jóval komolytalanabb, mint a wordpress. Na de utóbbival tényleg akkora baj lenne?
Kisadózó egyéni vállalkozásról van szó, szóval szerintem érthető, hogy miért kellene "budget" eszközökkel megoldanom az önreklámot, de ha ezzel csak rontok az imidzsemen, és a potenciális ügyfelek szemében egy szintre kerülök a jósnőkkel és az önjelölt horoszkóp-elemzőkkel, akkor inkább nem csinálok weboldalt, amíg nem lesz pénzem profi szolgáltatásra.
Tisztázzunk valamit: weboldal, Blogspot, Wordpress. A Blogspot blogszolgáltató, tehát ott weblapod nem lesz, legfeljebb blogod. A Wordpress segítségével pedig mind a kettőt lehet csinálni.
Ugyanakkor a web tele van weblapsablonokkal, amiket csak a tartalommal kell feltölteni.
Azért van a kettő közti út.
A helyedben beregisztrálnék egy saját domaint, így a weboldalad címében nem szerepel sem wordpress, sem blogspot, tehát az lesz, hogy sajatoldal.hu
Ehhez a domainhez kell egy tárhely, ahova fel tudod telepíteni pl. a wordpresst vagy valamelyik hasonló cms-t. Ezáltal lesz egy admin felületed, amin kiválaszthatod a sablont és készíthetsz magadnak egy oldalt, nem kell hozzá programozói tudás.
Az aldomain a gagyizas és a 3 klikkes készítsd el magad webaruhazat , honlapját .
sajat domain sajat tarhely optimalizalt wordpressel áfamentesen is elérhető akar havi , negyedéves stb. fizetéssel is pl. a webonicnal.
aldomain 5mp.eu, freeweb stb felejtős , tényleg kiröhögnek vele.
Egy középiskolás is feldobja neked a motort vagy tölthetsz le pl a templatemonster - ről is akár ingyenes minták mindenféle stílusban formában, tevekenysegi körhöz útmutatóval is a telepítéshez nem sokkal komolyabb mint ha programot telepítenél gépre.
Tartalmat meg könnyen feltöltheted amit amúgy sem csinálna meg más helyetted hitelesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!