Butor gyárat szeretnék nyitni ilyenek az el képzeléseim, jók vagy nem jók?
FA:24800 (idővel ingyen lenne,mármint saját erdő rész,)
Gépkezelő:10x480eu
Kárpitos:10x480eu
csomagoló:20x380
Kihordó(szállitó):8x500eu
kertész(ha már lesz erdő azt valakinek gondozni is kel):10x500eu
mégis,hogyan müködik a butor eladása?be fektetők kellenek,mármint butor árus cégek?ill.hogyan müködik ez teljes mértékében?
"Ugyanakkor azért nem bántanám , mert nekem valahogy az érződik a szavaiból, hogy határontúli magyar lesz ő."
pedig ez sajnos nem menti fel az alól, hogy 0 fogalma van az egészről... Dolgozom együtt határon túli magyarokkal, előfordul, hogy a TB járadékot éppen nem tudja magyarul hirtelen megnevezni, vagy valami hasonló szakszó nem jut eszébe, de azért nem szakmai alap szavakkal van problémája, és nem keveri az erdészt a kertésszel, ami határon túl magyarok esetében is 6-8 éves korra azért tisztázódik...
A kérdezővel nem az a gond, hogy hirtelen nem jutott eszébe magyarul az igazgatótanács elnöke kifejezés, hanem az, hogy az egész témáról kevesebb fogalma van bármilyen nyelven, mint amit egy tesz-vesz városból ki lehet olvasni...
Mindenesetre az estét feldobta... 😀
Amúgy , ha próbálsz elvonatkoztatni ettől a nagyüzemi konstrukciótól és azt mondod kicsibe már ügyködsz én szvsz azt javasolnam próbálj meg környéki kézműves fesztiválokon rendezvényeken megjelenni velük vagy egy- egy mintadarabbal bemutató darabbal, amiket helyben is el tudsz adni, esetleg képes katalógus mellé. Ismerős rönkbutortol a fakanálig sokmindemt csinál és minden évben összefutunk vele az ország több pontján is a bortartotol a tron -szerű karosszékig tényleg szép dolgai vannak és járja a rendezvényeket évek óta eredményesen .
Én nagyon háborognék a bútorgyáradban, ha csomagoló lennék, mert csak 380 euro-t kapnék, a gépkezelők meg 480 euro-t.
Amúgy üzletkötő, értékesítő adja el a bútorokat.
Tetem fel egy kérdést!nem tudtátok ráa választ!,nem azt kérdeztem menyi az érzékem hozá,
"""(mégis,hogyan müködik a butor eladása?be fektetők kellenek,mármint butor árus cégek?ill.hogyan müködik ez teljes mértékében)""
"Tetem fel egy kérdést!nem tudtátok ráa választ!,nem azt kérdeztem menyi az érzékem hozá, " - Kaptál rá választ. Nem jók az elképzeléseid.
A befektetők a cég indulásában, felfuttatásában vesznek részt, nem a forgalmazásban. Te magad is forgalmazhatod a bútoraidat, illetve nagy-és kiskereskedőkön keresztül is.
Persze belemehetünk a részletekbe is, de ennyire még nem mélyedtél el a dologban szerintem. Egy erdőcske vajmi kevés a bútorgyárhoz.
Továbbá nem írtad, hogy mennyire értesz ehhez az iparhoz. Ha semennyire, akkor először dolgozz benne, ismerd meg a szakmát. Ha ismered, pl. asztalos vagy, akkor csinálj előre elkészített darabokat és add el azokat.Innentől adja magát szerintem.
Amúgy ha a fenti kritikus válaszok miatt már el is ment a kedved az egésztől, akkor ne is vágj bele, mert a nehézségek még csak a tervek kidolgozása után jönnek...
Nagyon kevés vállalkozó mondhatja, hogy az üzlete teljesen biztos lábakon áll. Ha egyelőre a jelenlegi bevételed bizonytalan, akkor miből gondolod, hogy a gyár nyereséges lenne?
Ha én volnék a helyedben, akkor ihletet merítenék, mit tudok fából megcsinálni. Ezeket internetre felraknám és ha szépek és jók a darabok, akkor előbb-utóbb kialakul egy viszonylag biztos vállalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!