Bútor gyárat szeretnék nyitni, hogyan?
Pontosna mikel hozá,van most egy garázs ahol már készitek én saját kézel butorokat amiket el is adok kisebb boltoknak,de szeretnék a jövőben valami nagyot ebből ki hozni,mi kéne ehez?
terlet az van sok!,csak milyen gépek meg menyi munkás,meg a boltokal való meg álapodás,mégis,ezek,hogyna zajlanak?légyzsi Írjaotk má értelmes választ köszönöm.
Sajnálom, de erre értelmes választ nem lehet írni...
Először is kell egy értelmes elképzelés, mert a nagyiparú BÚTOR gyártás nem úgy működik, hogy gyártok amit kérnek, mert arra a világ pénze sem elég. Specializálódsz valamire.
Utána beinvesztálsz a gépparkba
Lehetőleg már közben szerzel megrendeléseket a kapcsolataidon keresztül. Ha ezek nincsenek akkor egy lépést vissza és kiépíted őket
Ha megvannak a megrendeléseid akkor veszel fel annyi embert, aki ki tudja használni a gépparkod és ellátja a megrendeléseket
Profit
ne haragudj, de
1 előbb tanulj meg magyarul, ha magyarul kérdeznél!
2 ha a család iparmágnásokból áll, akkor mi a f&szért a gyiken kérdezősködsz?
Na igen, ha gyártulajdonos az egész család miért nem hozzájuk mész?! Nézz körül, ne adj' isten dolgozz a gyárukban pár évet, hogy lásd mégis hogyan működik.
Gépet... ne a géppel foglalkozz, az alapok is hiányoznak. Milyen gépet? Mit gyártanál?! Merőben más gép kell napi 100 nyers fenyő szék gyártásához, mint napi 100 bőr és szövetborítású kanapé gyártásához.
Olyan embernek aki autoipar,illetve söripar,meg konzervipar ban dolgozik,mi a faaaszt tud a butoripar ról?
meg már jóval előbre tudakoztam,már csak azt nem tudom,hogy kb menyi euroé vagy forintért kel fát vásárolnom kb,erre tudjátok a választ?le Írnátok? kösz
FA:24800 (idővel ingyen lenne,mármint saját erdő rész,)
Gépkezelő:10x480eu
Kárpitos:10x480eu
csomagoló:20x380
Kihordó(szállitó):8x500eu
kertész(ha már lesz erdő azt valakinek gondozni is kel):10x500eu
gondolom gyáraktól nem 1-2euro ért vásárolnak!
én úgy gondolom,hogy kb 15-20ezer euroért max befektetés úgye?vagy az menyire csökenhet vagy növekethet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!