Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Marketing ötletek nagyba...

Marketing ötletek nagyba kereskedésnek?

Figyelt kérdés
Van egy nagybani üzletünk, fa ajàndèktàrgyakkal, háztartási cikkekkel ès nèpművészeti dolgokkal foglalkozunk. Kis helyen ,11 négyzetméteren van rengeteg áru és ötletem nincs hogy hogy lehetne praktikusan, szépen, olcsón elrendezni ugy hogy felkeltse az emberek figyelmét.
2016. dec. 14. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Mindenből csak egy darabot teszel ki, a többit dobozban tárolod (kevesebb helyet foglal, rendezettebb az összkép).

2. A termékek felét (amelyiken kevés az árrés vagy nem nagyon keresik) nem árulod többé.

2016. dec. 14. 20:14
 2/3 lcps ***** válasza:

Wolf Gábor Marketing kommandó.

Nézd, meg az oldalát, esetleg vedd meg a könyvét, és tuti a siker.(Könnyen érthetően elmagyarázza a fő lépéseket.)

2016. dec. 15. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is csak Wolf Gábort tudom ajánlani, és ezt a kérdést hetente felteheted neki FB-re, és live válaszol.

Ha pedig keményebben akarsz Kotler 800-1000 oldalas könyvei

2016. dec. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!