Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » MLM, Network Marketing,...

MLM, Network Marketing, Hálózat építés?

Figyelt kérdés

Érdeklődni kezdtem az említett üzletformák iránt és arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen vagy melyik formát ajánlaná. Konkrét cég megnevezést, cég ajánlást kérnék, indoklással, hogy szerinted miért pont azt.

Pl.: Am Way , Nuskyn, FLP ?

#FLP #Nuskyn
2016. okt. 3. 17:22
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Én a dxn céget ajánlanám. Jó marketing terv és egy olyan termék ami az ilyenfajta üzletépítésre a legalkalmasabb.

Megkérdezhetem neked milyen képed van az mlm ről??

2016. okt. 3. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mindhármat ismerem.Az Amwayban benne voltam és most az FLP-vel foglalkozom. Szerintem ez a legjobb. A szempontokat hosszú lenne felsorolni. Vegyél részt egy rendezvényén, nézz utána és megtapasztalod.Ha el akarod valamelyiket kezdeni, akkor úgyis a Te véleményed, benyomásod fog számítani.Sok sikert!
2016. okt. 4. 08:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok 1# és 2#

Az FLP ről hallottam , Berkics Miklóst "ismerem" még a 90-es évekből azaz még akkortól amikor nem is foglalkozott hálózat építéssel.

Saját magam melyik hálózat formát, céget ismerem ? Eggyiket sem ! Eggyiket sem ismerem eléggé, mert nem is csináltam nem dolgoztam benne.

Azt mondja a 2# hogy az én vélleményem lesz úgyis a leg fontosabb. Ez így igaz! Az a legjobb hálózat amelyikben én saját magam a legjobban hiszek! De éppen ezért is tettem fel a kérdést itt a gyakorin, hogy haljam az emberek vélleményeit, ajánlását, sikereket, kudarcot, mindezt azért, hogy könyebben tudjak vélleményt alkotni és majd dönteni.

Összességében nekem mi a vélleményem a hálózat építésről?

Az a vélleményem, hogy talán ez az egyetlen olyan vállalkozási forma ahól nincs konkurenciád csak üzlettársad, partnered vagy még nem társad,partnered. Ez talán az eggyetlen vállalkozói terület ahól az aladtad és a feletted lévők is azt kívánják neked,hogy minnél hamarabb lépjél egy szintel feljebb és ebben még segítenek is neked és nem azt kívánják,hogy dögöljön meg a szomszéd lova is ha már nekik nincs is lovuk.

Ismerek a Berkics Miklóson kívűl másik "hálozatos" embert is aki a nulláról kezdte ő a Soltész Kálmán , Kayani. Egyébként mind a ketten ajánlották az üzleti lehetőséget de én anno akkor még nem döntöttem eggyik mellet sem.

2016. okt. 4. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
A CaliVita-t tudom a legjobban ajánlani. Nem igényel az elején többszázezres befektetést, így mások is könnyebben tudnak csatlakozni és a szemináriumaik is nagyon jók
2016. okt. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!