Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Darált dióra vevőt hol találok?

Kobelcozoli kérdése:

Darált dióra vevőt hol találok?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Piac, cukrászda, neten felrakod, környéken kipapírozod.
2016. dec. 12. 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Ismeretségi körödben.

Én biztos, nem vennék egy utcáról besétál ismeretlen embertől, akinek aztán meg bottal üthetem a nyomát ha valami gáz van.

2016. dec. 12. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Daráltat főleg nehéz eladni. Minden vevő szereti látni, hogy a pucolt dió hogy néz ki.Csak az ép, nem fekete, hibátlan fél (esetleg negyed ) dióbélre van vevő.

Piacokon sem vesznek darált diót, csak szép dióbelet.

Ha sok van, fagyaszd le, pár hónapot kibír a fagyóban is, vagy ajándékozzál belőle karácsonyra.

Sok szeretetszolgálat várja a felajánlásokat élelmiszerekből.

2016. dec. 12. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Épeszű cukrászdás nem venné meg, mert papírokkal/számlákkal kell tudni igazolni az alapanyagok eredetét. Ez az egyik fele. A másik, súlyosabbik fele, hogy a darált formában való értékesítés felveti annak reális gyanúját, hogy a dió nem friss, idei, hanem valami régi, avas, hulladéknak beillő készlettől akar valaki e megszabadulni....
2016. dec. 12. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Jó esetben sehol.
2016. dec. 12. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget.
2016. dec. 12. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem, ki és miért pontoz le helyes válaszokat, de sehol nem fog tudni eladni darált diót. Nem lehet kivédeni a csalás lehetőségét, s az is kérdéses, mennyire volt tiszta az őrlő eszköz, s milyen volt maga a dió.

A dió őrlése, aprítása könnyen megoldható otthon is. A darált nyilván drágább lenne. Ki fizetne érte?

2016. dec. 12. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenének daráltad össze? Nehezebb eladni.

Amúgy jofogas.hu

2016. dec. 13. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Hivatalosan azért nem tudod eladni, mert nincsenek meg a megfelelő engedélyeid.

Pl. Én ha vennék a pékségembe, az Ántsz pedig kijön, akkor nem tudom megmutatni a számlát, amire vettem.

Ergo bezárnak, ha a Nav-os jön ki szintén.

Ha valaki rosszul lesz, szintén bezárnak.

2016. dec. 19. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!