Darált dióra vevőt hol találok?

Ismeretségi körödben.
Én biztos, nem vennék egy utcáról besétál ismeretlen embertől, akinek aztán meg bottal üthetem a nyomát ha valami gáz van.

Daráltat főleg nehéz eladni. Minden vevő szereti látni, hogy a pucolt dió hogy néz ki.Csak az ép, nem fekete, hibátlan fél (esetleg negyed ) dióbélre van vevő.
Piacokon sem vesznek darált diót, csak szép dióbelet.
Ha sok van, fagyaszd le, pár hónapot kibír a fagyóban is, vagy ajándékozzál belőle karácsonyra.
Sok szeretetszolgálat várja a felajánlásokat élelmiszerekből.

Nem értem, ki és miért pontoz le helyes válaszokat, de sehol nem fog tudni eladni darált diót. Nem lehet kivédeni a csalás lehetőségét, s az is kérdéses, mennyire volt tiszta az őrlő eszköz, s milyen volt maga a dió.
A dió őrlése, aprítása könnyen megoldható otthon is. A darált nyilván drágább lenne. Ki fizetne érte?

Mi a fenének daráltad össze? Nehezebb eladni.
Amúgy jofogas.hu

Hivatalosan azért nem tudod eladni, mert nincsenek meg a megfelelő engedélyeid.
Pl. Én ha vennék a pékségembe, az Ántsz pedig kijön, akkor nem tudom megmutatni a számlát, amire vettem.
Ergo bezárnak, ha a Nav-os jön ki szintén.
Ha valaki rosszul lesz, szintén bezárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!