Van benne lehetőség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kitaláltam egy alkalmazást ami szerintem, barátnőm, és néhány munkatársam szerint menne több ember véleményére is kíváncsi vagyok. Egy "Hogyan áll?" alkalmazásról szól amelynek a lényege az lenne, hogy egy adott személy elmegy ruhát vásárolni magának és tegyük fel egyedül van tehát nem tudja eldönteni hogy megvegye vagy sem. Alkalmazáson belül feltöltesz egy képet és néhány perc alatt amíg nézelődsz megkapod a véleményt, így eldöntöd hogy megveszed e vagy sem. Hasonló alkalmazással nem találkoztam még az országban, sőt az egész világon. A profit hirdetésből és néhány extrából származna. Véleményetek?

2016. okt. 19. 21:14
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia! Őszinte leszek, én ingyen sem használnám, mert inkább a saját véleményemre hagyatkozom. A másik meg, hogy nagyon kevesen járnak egyedül ruhát vásárolni... legalábbis a fiatalok, akik vevők lennének erre az alkalmazásra.

Egyébként valamilyen körökben lehet népszerű lenne egy ideig, de én nem igazán látok benne üzletképességet.

Ha meg szeretnéd csinálni, találj ki hozzá valami pluszt, és jól marketingezd be - persze csak miután a célcsoportot kiválasztottad.

2016. okt. 28. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!