Van benne lehetőség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kitaláltam egy alkalmazást ami szerintem, barátnőm, és néhány munkatársam szerint menne több ember véleményére is kíváncsi vagyok. Egy "Hogyan áll?" alkalmazásról szól amelynek a lényege az lenne, hogy egy adott személy elmegy ruhát vásárolni magának és tegyük fel egyedül van tehát nem tudja eldönteni hogy megvegye vagy sem. Alkalmazáson belül feltöltesz egy képet és néhány perc alatt amíg nézelődsz megkapod a véleményt, így eldöntöd hogy megveszed e vagy sem. Hasonló alkalmazással nem találkoztam még az országban, sőt az egész világon. A profit hirdetésből és néhány extrából származna. Véleményetek?2016. okt. 19. 21:14
1/11 anonim válasza:
"Hasonló alkalmazással nem találkoztam még az országban, sőt az egész világon."
facebook, instagram, snapchat vagy bármelyik közösségi portálon meg lehet ezt csinálni.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem... nem kapsz választ azonnal v 2 percen belül, nem tudnak arra menni hogy nem áll jól.. nem is kommentelnek, itt viszont random embereket dob ki akiknek dönteniük kell h jól áll e vagy sem.
2016. okt. 19. 22:52
4/11 anonim válasza:
Rohadt sok pénz kéne a megvalósításhoz, illetve sok kérdés még nem nincs megválaszolna, melyik reklám ügynökségen akarod futtatni? Illetve, hogy éred el, hogy online legyenek a válaszolók? Maga az ötlet kevés, ide baromi sok lóvé kell a megvalósításhoz és ezt úgy mondom neked, hogy készítettem már applikációkat applere illetve androidra.
5/11 anonim válasza:
Még is mi garantálja hogy ezzel bárki foglalkozni fog? Ha a kezdetekbe kevés ember használja nyilván elő fog fordulni hogy éppen a kutya se fog válaszolni.
6/11 anonim válasza:
Továbbá a facebook, instagram, snapchat is jobb lenne erre a célra, abban igazad van, hogy nem kap választ talán a felhasználó, viszont a válasz minősége szerintem fontosabb, ha egy olyan személy értékeli azt a ruhát aki az ismerősöm, vagy rokonom, mint sem egy vadidegen, pont nem érdekelne, hogy egy ember a világ másik feléről mit gondol arról a ruháról. Így szerintem nem működőképes.
7/11 anonim válasza:
"Rohadt sok pénz kéne a megvalósításhoz, "
Ehhez? Még én is összeraknám pár hónap szenvedéssel nagyjából működőre, pedig csak programozó gyakornok vagyok. Kéne egy egyszerű kis alkalmazás 2 platformra, egy olcsó szerverre amire felmehetnek a képek, meg alá egy minimális adatbázis.
Viszont az az igazság, hogy rohadtul tucatnyi ilyen oldal van.
9/11 anonim válasza:
"Ehhez? Még én is összeraknám pár hónap szenvedéssel nagyjából működőre, pedig csak programozó gyakornok vagyok. Kéne egy egyszerű kis alkalmazás 2 platformra, egy olcsó szerverre amire felmehetnek a képek, meg alá egy minimális adatbázis. " Én nem a kivitelezésre gondoltam a sok pénzt, hanem, hogy befuttasd, rengeteg lóvét elvisz a marketing, de nélküle értelmetlen elkezdeni is.
10/11 xswerdy válasza:
A kérdés, hogy ki fizetne érte, és mennyit. Ezen kellene elgondolkodnod, és rájössz, hogy megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!