Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Pénzszerzési lehetőség?

Pénzszerzési lehetőség?

Figyelt kérdés
Röviden a sztori: nyáron megírtam az első könyvemet, fel is kerestem egy kiadót, akik ugyan kiadnák, de mint mindenki más, csak pendriveos, begépelt változatot fogadnak el. Már itt gondban vagyok, mivel kéziratom van, időm pedig nincs átírni, viszont a még nagyobb problémám, hogy húszezer a beugró. Diák vagyok és suli mellett nem tudok rendesen dolgozni valahol, a szüleimtől pedig nem kérek. Valami olyasfajta munkára gondoltam, ami hasznos és egyedi ötletű, mégsem visz el sok időt. Előre is köszönöm a segítségeteket
2016. szept. 21. 16:46
 1/7 Bence87 ***** válasza:
Diákmunka iskolaszövetkezeten keresztül, van sok rugalmas munkaidős.
2016. szept. 21. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
mégis mit hittél? a kézírásodat fogják ingyen kinyomtatni és terjeszteni több ezer példányban?
2016. szept. 21. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Bármit kiadnak, ha fizeted a költségeket, de azért összeszenvedni a pénzt, hogy legyen egy kiadott firkálmányod, ami senkinek sem kell, hát.......
2016. szept. 23. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Ki az aki 2016-ban könyvkiadóknál házal? Még celebek is megszívják, mert nem fizetik ki őket, emellett sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb neten terjeszteni.
2016. szept. 29. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Épp most gondolkodok egy e-book webáruház nyitásában
2016. okt. 1. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös, akkor jól gondold meg, mert van konkurencia bőven, n.
2016. okt. 1. 00:48
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os: mindenhol van konkurencia, de aki bírja a hurrikánt, annak egy apró széllökés se okoz gondot :)
2016. okt. 3. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!