Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Műkörmös válalkozást hogy...

Műkörmös válalkozást hogy tudnék beindítani?

Figyelt kérdés
Szeretnék elvégeznk okj-s műkörömépítő és kézápoló tanfolyamot. Tudom hogy van lehetőség alkalmazottként is dolgozni de ha saját válalkozást szeretnék annak mi a menete? Megéri?

2016. szept. 12. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyéni vállalkozói kiváltása, főállásban 50 ezer, mellékben 25 ezer ft minimum az adója + általában fodrászüzletben székbérlés havi 20 ezer és 50 ezer ft között, helytől függően.

"Megéri?"

Mégis mi, hol? Bocs, de semmit nem írtál... egy 300 fős kis településen nyilván nem, egy nagyobb kisvárosban esetleg, ha nagyon-nagyon jól csinálod... Csak nehéz lesz a konkurenciával megbirkózni, a bejáratott vendégkört másoktól elszedni.

2016. szept. 12. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Székesfehérváron szeretnék
2016. szept. 12. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó, de én ettől nem lettem okosabbmivel nem tudom, ott mennyi körmös van, mennyire van igény,... Neked kellene körülnézni, körbeszimatolni, ki mennyiért dolgozik, mennyi körmös van a városban, stb. S mint írtam, havi 70 ezerig még csak a fizetnivalókért dolgozol...
2016. szept. 12. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs rá 1-2 millió Ft-od bele se kezdj,és később is nagyon sokáig veszteséges lesz a vállalkozásod,erre készülj fel,mert csak úgy tudod magadhoz csábítani a vendégeket,hogy olcsóbban dolgozol mint a konkurencia.Még az is lehet,hogy egy darabig ingyen kell dolgoznod,amíg gyakorolsz,de közben az alapanyagok,eszközök nem olcsók.A másik dolog,hogy ha nem érzel elhivatottságot,és nem imádod ezt a szakmát,és nem vagy kitartó,precíz,és jó kézügyességű,akkor se vágj bele.
2016. szept. 14. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyakorolj a környezeteden, légy egyre profibb, h akár gyógyászati célú műkörmöket is tudj építeni, külföldön.
2016. szept. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!