Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyibe pénzbe, időbe/utánajá...

Mennyibe pénzbe, időbe/utánajárásba kerülne egy éjszakai szórakozóhelyet beindítani egy megyeszékhelyen? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés
Gondoltam itt is érdeklődnék hátha kapok jó tanácsoka. Nos adott egy álom. Hétközben egy kocsmaként üzemelne(nem a falusi józsibá törzshelyére értettem). És minden hétvégén lenne egy nagy minimum 300 fős buli. Egy jó helyet szeretnék nem a belváris szívében. Felújítani egy helyet, kitenni egy motivált, fiatalos személyzetet versenyképes fizetésért. Lenne saját dj e a helynek keresnék egy vagy kettő kezdő de igen tehetséges djt akiket nagyon bereklámoznánk ez alapból megadná a hely színvonalát. Arra is gondoltam hogy hétkoznap egy étterem lenne bár ez max ha befut a hely. Szerintetek mennyi lenne a reális keret? Egy estére a személyzet díja? És a tiszta nyereség.Én a beindításhoz minimum 40-50 millióra saccoltam.
2016. márc. 24. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:

40 millió édeskevés az induláshoz. Úgy meg pláne hogy az első hónapok mindig veszteségesek. Úgy meg esélyed sincs ha nem a belvárosban, egy megyeszékhelyen ki fog kimenni a paneltelepre a városszélére mikor az összes szórakozóhely a belvárosban van?

"keresnék egy vagy kettő kezdő de igen tehetséges djt akiket nagyon bereklámoznánk ez alapból megadná a hely színvonalát. "

Ezt hogy? Egy mucsaröcsögei dj estés díja is 300 000 forint felszereléssel, egy ismertebb, jobb dj milliókba kerül egy éjszaka.

Másrészt nem írtál a védelmi pénzről. Pedig diszkóként meg fognak keresni és perkálnod kell.

2016. márc. 24. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy te milyen terülten dolgozol?
2016. márc. 24. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy üzleti terv vagy valami olyasmi. Minden várható kiadást vázolj fel aztán kalkulálj. A váratlan kiadásokra számolj rá x százalékot. Az pedig, hogy mennyi időbe az tőled függ és a kapcsolataidtól. Nem mindegy, hogy Győrben akarod beindítani vagy pedig Miskolcon. Ha erre nem vagy képes akkor komolytalan az egész.
2016. márc. 25. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy ilyen méretű szórakozóhelynél érdemes kikérni a helyi maffiafőnök véleményét is.

Persze lehet naivnak lenni, jogállam meg ilyen hülyeségek de hát a valóság kicsit más.

2016. márc. 27. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát persze, egyenesen a Don-hoz kell menni és áldását kérni.
2016. márc. 27. 08:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem a 4. Válaszolót hogy mégis milyen területen dolgozol? Miből élsz? És milyen filmeket nézel? :D kicsit elvagytok tévedve :D
2016. márc. 27. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Én éjszakában dolgoztam 5 évet, plusz az egyik ismerősöm nyitott egy kis klubbot. Ő például egy évig tartott, mire a védelmet megszerezte. Persze egy év után kirakták a saját tulajdonából, rendőrökkel vitették el, és 2 évig bujkált az országban.

Hely méretétől függ, de inkább olyan 80-100 milliára saccolom. Tavaly újítottam fel az irodámat 80 nm, csak festés, villanyóra csere, meg egy két lámpa test csere. Szőnyeg és egy két apróbb asztalos munka, ez volt 1,5 milla, úgy hogy mi csináltunk a villanyon kívül mindent.

2016. márc. 29. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!