Mennyibe pénzbe, időbe/utánajárásba kerülne egy éjszakai szórakozóhelyet beindítani egy megyeszékhelyen? TÖBBI LENT!
40 millió édeskevés az induláshoz. Úgy meg pláne hogy az első hónapok mindig veszteségesek. Úgy meg esélyed sincs ha nem a belvárosban, egy megyeszékhelyen ki fog kimenni a paneltelepre a városszélére mikor az összes szórakozóhely a belvárosban van?
"keresnék egy vagy kettő kezdő de igen tehetséges djt akiket nagyon bereklámoznánk ez alapból megadná a hely színvonalát. "
Ezt hogy? Egy mucsaröcsögei dj estés díja is 300 000 forint felszereléssel, egy ismertebb, jobb dj milliókba kerül egy éjszaka.
Másrészt nem írtál a védelmi pénzről. Pedig diszkóként meg fognak keresni és perkálnod kell.
Egy ilyen méretű szórakozóhelynél érdemes kikérni a helyi maffiafőnök véleményét is.
Persze lehet naivnak lenni, jogállam meg ilyen hülyeségek de hát a valóság kicsit más.
Én éjszakában dolgoztam 5 évet, plusz az egyik ismerősöm nyitott egy kis klubbot. Ő például egy évig tartott, mire a védelmet megszerezte. Persze egy év után kirakták a saját tulajdonából, rendőrökkel vitették el, és 2 évig bujkált az országban.
Hely méretétől függ, de inkább olyan 80-100 milliára saccolom. Tavaly újítottam fel az irodámat 80 nm, csak festés, villanyóra csere, meg egy két lámpa test csere. Szőnyeg és egy két apróbb asztalos munka, ez volt 1,5 milla, úgy hogy mi csináltunk a villanyon kívül mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!