Van egy vállalkozási ötletem . Folyamatosan bérelnék egy adott dolgot ami 200. 000ft ba kerül és ha lenne valaki aki megveszi évente fizetnék neki 20. 000ft- bérleti díjat . Ez miért nem működne?
Tehát amit szeretnél:
Te csinálsz céget és fizeted a járulékaidat, +++ keresel egy balekot, aki betolja a 200 000-et, szintén csinál céget és fizeti a járulékokat, majd mindezt 20 000Ft-os bevétel ellenében tervezed bérbe adni.
Hát ez még a hülyének is megéri, hajra, vágj bele, de vigyázz, hogy ne lopják el az ötletedet :)
Nem lopják el az ötletem most már , hogy felhívtad a figyelmem köszönöm .
Tehát azt mondod , hogy egy magánszemélynek ki kell váltania a vállalkozóit és csak akkor tud bérbe adni egy Budapesti Üllői úti 2. emeleti lakást akkor már meg is érkeztünk a 6:20 - sal . :) ! Te inkább ne adj tanácsot adó ügyekben kezdőknek mert csak még jobban össze kevered őket ! TÁJÉKOZÓDJ !
"bérelem és bevételt generálok ezáltal"
A bérleti díj a te mérlegedben nem bevételként, hanem kiadásként jelentkezik (legalábbis azt írod, hogy más vásárolja meg amit te bérelsz). Még mindig nem értem, hogy miből lesz a bevételed és a profitod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!