Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van egy vállalkozási ötletem...

Van egy vállalkozási ötletem . Folyamatosan bérelnék egy adott dolgot ami 200. 000ft ba kerül és ha lenne valaki aki megveszi évente fizetnék neki 20. 000ft- bérleti díjat . Ez miért nem működne?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 22:01
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
17" nek még csak annyit , hogyha ezután én adózok tehát hivatalos vállalkozási formában végzem : bérelem és bevételt generálok ezáltal akkor így önmagában is lehet ez egy üzleti terv nem kell valami részének lennie !
2016. szept. 7. 15:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Tehát amit szeretnél:

Te csinálsz céget és fizeted a járulékaidat, +++ keresel egy balekot, aki betolja a 200 000-et, szintén csinál céget és fizeti a járulékokat, majd mindezt 20 000Ft-os bevétel ellenében tervezed bérbe adni.

Hát ez még a hülyének is megéri, hajra, vágj bele, de vigyázz, hogy ne lopják el az ötletedet :)

2016. szept. 7. 17:09
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem lopják el az ötletem most már , hogy felhívtad a figyelmem köszönöm .

Tehát azt mondod , hogy egy magánszemélynek ki kell váltania a vállalkozóit és csak akkor tud bérbe adni egy Budapesti Üllői úti 2. emeleti lakást akkor már meg is érkeztünk a 6:20 - sal . :) ! Te inkább ne adj tanácsot adó ügyekben kezdőknek mert csak még jobban össze kevered őket ! TÁJÉKOZÓDJ !

2016. szept. 7. 17:34
 24/25 anonim ***** válasza:

"bérelem és bevételt generálok ezáltal"

A bérleti díj a te mérlegedben nem bevételként, hanem kiadásként jelentkezik (legalábbis azt írod, hogy más vásárolja meg amit te bérelsz). Még mindig nem értem, hogy miből lesz a bevételed és a profitod.

2016. szept. 7. 17:51
 25/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudj ha valahol félre értelmezted amit írtam . Nem írtam sehol , hogy amit bérelek azt én eladom . Na az már kimerítené hamar a büntető törvénykönyv ide tartozó cikkelyét főleg ahogyan tervezem az egészet :fojtatólagosan különösen nagy értékre bűnszövetkezetben elkövetett csalás kb indulóban 4 től kapnék mint ötletgazda . Na ott már biztosan üzleti tervnek venné a bíró . Azért ennél már jobban ki van dolgozva és még nyugodtan adózok is nem Svájcba hordom mint Jordan Belfort . Tehát tovább adom "albérlőnek".
2016. szept. 7. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!