Van egy vállalkozási ötletem . Folyamatosan bérelnék egy adott dolgot ami 200. 000ft ba kerül és ha lenne valaki aki megveszi évente fizetnék neki 20. 000ft- bérleti díjat . Ez miért nem működne?
Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 22:01
1/25 anonim válasza:
Lehet, hogy működne, bár attól függ, miről van szó. Gondolom az összegek csak példálózó jellegűek, mert így nincs az az ember, akinek megérné ezzel foglalkozni.
2/25 A kérdező kommentje:
Az összeg arányok pontosak és a nagysága is csak a darabszám nem korlátozott , tehát lehet 10 ; 100 ; 1000 egység is nincs korlát részemről . Mit értettél az alatt , hogy nem éri meg ?
2016. szept. 6. 22:21
3/25 anonim válasza:
Ki bérelne kitől?
Ki venné meg kitől?
4/25 anonim válasza:
Ne haragudj, de a kerdesed ertelmetlen
5/25 A kérdező kommentje:
Én bérelném bárkitől aki megveszi azt az adott dolgot amire szükségem van . A bérbeadó venné meg akinek van ilyen fellelhető dolga amire nekem szükségem van . Illetve tőlem is megvenné a bérbeadó ami már nekem megvan és én visszabérelném tőle .
2016. szept. 7. 07:22
6/25 A kérdező kommentje:
5" Mit nem sikerült értelmezned a kérdésemben . Mire irányul az " értelmetlen " jelződ , ezt meg én nem értem ? :)
2016. szept. 7. 07:25
7/25 anonim válasza:
Mekkora időtartamra szólna a szerződés? Amortizáció szinte minden vagyoni dolognál fellép - tehát 10 év múlva simán lehet, hogy évi 20.000 forintot fizetsz majd egy olyan valaminek a használati jogáért, ami nem is ér ennyit. Vagyis ez idő alatt kifizettél 200.000 HUF-ot érte; régen nem ér ennyit és még csak nem is a tiéd. Hát ez annyira nem tűnik jó businessnek - fordítva már esetleg (pl. autólízing).
8/25 anonim válasza:
Egyrészt 4-es írta, hogy értelmetlen, az 5-ös te magad vagy :)
De én megértettem: te bérbe veszed attól, aki megvette, aztán megveszi az, aki bérli tőled, de az is megveszi, aki bérli és aztán eladja annak, aki bérli attól, aki megvette.
Zseniális ötlet!
Miért is nem nekem jutott eszembe???
9/25 A kérdező kommentje:
Valóban a 4. nek szerettem volna válaszolni köszönöm és jól látod erről volna szó .
2016. szept. 7. 08:46
10/25 A kérdező kommentje:
7": Minimum egy év és maximum 50 .Termőföld ,Andrási úton egy ingatlan stb nem feltétlenül úgy amortizálódik mint egy golf 1 es. Az ötletem jó és én 2 szer 3 szor annyit keresek vele mint amit kifizetek bérleti díjba .
2016. szept. 7. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!