Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy lehet "vállalkozni" havi...

Hogy lehet "vállalkozni" havi 50,100 ezer letejelése, pénztárgép meg egyéb lehúzások nélkül?

Figyelt kérdés

De most komolyan...

Alapítványként, vagy mi módon?

Vagy jobban jár az ember tényleg ha feléli mindenét aztán szarik bele? Mert még az is tovább tart mint befizetni mindent az államkincstárba.

#vállalkozás #Lehúzásnélkül
2016. aug. 20. 19:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Kicsi szívem, az a bajod, hogy fogalmad sincs se az üzletről, se a marketingről. Durr bele csinálsz valamit, aztán várod a nagy sikereket. Sajnos erre hiába vársz.

Képezd magad,tanulj,fogadd meg olyanok véleményét, akik értenek hozzá, különben nyithatsz akárhány boltot, mind csődbe fog menni.

2016. aug. 22. 03:47
 12/23 A kérdező kommentje:

Kicsi szivem?

1.) Bőven túl vagyok a harmadik x-en.

2.) Csak kereskedelemben ami a szakmámhoz is kapcsolódik 10 év van mögöttem.

3.) Felsőfokú végzettségem van, és két középfokú is.

4.) Neked hány boltod volt eddig, vagy hány üzlettulajdonos / vállalkozó közvetlen ismerősöd / rokonod van?

2016. aug. 22. 10:09
 13/23 A kérdező kommentje:

Mellesleg nehogymár a képzésen meg a tanuláson meg a hozzáértésen múljon!

Idejön egy külföldi, vagy egy külföldi család azt szerinted csődbemegy?

Nem.

5 év múlva sem!

Igaz néger boltost még nem láttam Mo-n, de arab, török, kínai, egyéb ázsiai rengeteg van!

A nyelvet nem beszélik rendesen, bizonyára adjunktus az összes.

Mondok neked konkrét példát.

Újpesten van a panda étterem.

[link]

Ez..

Ez mielőtt étterem lett, egy 10 évet New-Yorkban élt és dolgozott magyar csávóé volt, New-York pizza néven futtatta az üzleteit. Idejöttek az arabok az aluljáróba a 200 forintos Trió pizzjukkal, az ember lehúzhatta a redőnyt, de nem csak itt hanem a 6. kerületi boltjában is, mert a kiszállítások is leapadtak!!

A panda étterem megnyílt ott, és az egsz építményt egy az egybe megvették a kínaiak, és oda is költöztek! Egész héten jó ha eszik ott 15 -20 ember, és már évek óta ott van a hely közel 100 négyzetméteren!

Hogyan! Miből?

2016. aug. 22. 10:18
 14/23 A kérdező kommentje:

Egyébként meg nagyjából minden kerület honlapjáról letölthető a "Bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységek nyilvántartása" táblázat, nem tudo vidéken mi van, de lehet hogy ott is hozzáférhetőek ezek az infók.

Érdemes tanulmányozni, kinek hány évik sikerült talpon maradni.

2016. aug. 22. 10:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy azt hiszed, hogy te vagy a kereskedelem királya, de a tények ezt nem támasztják alá...

Érthető, hogy frusztrált vagy, mert másnak sikerül, neked meg nem...

Érthető, hogy másokat okolsz, de ez a gyenge jellemek mentsége...

Gondolkodj el inkább arról, hogy neked miért nem megy.

Csak te vagy az oka és senki más!

Leszállhatnál a magas lóról.

Senki sem ültetett oda és te sem érdemelted ki, hogy ott legyél!

2016. aug. 22. 11:27
 16/23 A kérdező kommentje:

# 15

Én senkit sem okolok, és nem ülök magas lovon, viszont te megállás nélkül engem hibáztatsz és oltasz, közben semmi konkrétumot nem mondasz még magadról sem!

Mellesleg nem kell a szomszédba mennem kölcsönkérni még így sem nyugi. Engem csak érdekelne hogy komolyan tud e valaki valami okosat, te TE nem tudsz! Csak fölényeskedni (de mire?) Mellesleg az okát sem értem, ettől te vagy a titok tudója? Szerintem egy sima beosztott vagy csupán!

Én meg még így is egy SZABAD ember, és több ingatlan tulajdonosa.

2016. aug. 22. 12:47
 17/23 A kérdező kommentje:

Egyébként én tisztában vagyok azzal, hogy nekem miért nem ment ez.

Mert nem vagyok bolond, hogy éveken át dobáljam a pénzt valamibe hátha alapon, vagy akár bármelyik ingatlant megterheljem emiatt. Hiszen a bérbeadásnak, leadásnak jelenleg több értelme van! Magyarul nekem van választási lehetőségem, csak egyszerűen nem akarom elhinni, hogy most is ugyanilyen bóvlia helyzet ha nem bóvlibb kiskereskedelem ügyében mint 10-15 éve.

Mert ahogy én látom az ábra itt az, hogy alsó hangon is dobjál bele valamibe 4-5 milliót, még ha egy 5 négyzetméteres valamiről is van szó, és élj meg meg tartsd fent magad a 200-300 forintos árrésből napi max 30 vevőddel... Aztán tökmindegy, hogy mit mennyire promotálsz vagy reklámozol, vagy teszel webshopot mögé, mert ez csak a reménybe dobált üres pénz, hatásfok nem lesz mögötte, mert már mindenki, mindenre immunis!

Ha két szóval kéne megfogalmaznom:

Keselyűk országa :D

Én így látom...

2016. aug. 22. 12:54
 18/23 A kérdező kommentje:
Ja és az meg részletkérdés, hogy amit beledobtál arra meg vessél keresztet, mert max kilós áron tudod majd eladni gombokért, vagy még azt is a felére lealkudják..
2016. aug. 22. 12:56
 19/23 A kérdező kommentje:

Egyébként most beszéltema könyvelőmmel, amellett, hogy heti szinten kb 50 ezret buktam a frissárun, mert ugye valamit ki kell tenned mutatóba üresen nem állhatsz ott!

180 ezer áfát kell befizetnem a 3 hónapra az egyéb vállalkozási költségek mellett!

Szóval erről beszélek.

És ez csak 3 hónap volt.

2016. aug. 22. 13:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Sok beszédnek sok az alja. Csak magyarázkodni tudsz.

Elég szomorú, ha nem vagy tisztában napi szinten a vállalkozás pénzügyeivel.

Ha a könyvelődtől tudod meg mennyit buktál, akkor megette a fene az egészet!

Nem értesz hozzá és ez nem attól függ, hogy nekem van-e vagy nincs boltom. (Egyébként nincs, mert tudom, hogy nem értek hozzá. Én tudom.)

Add ki az ingatlanjaidat, ahhoz cseppnyi gógyi se kell.

Neked pont annyi van.

2016. aug. 22. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!