Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Akik irigylik a vállalkozókat...

Akik irigylik a vállalkozókat azok miért nem mennek el egyszerűen vállalkozni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
mert irigykedni egyszerűbb, mint kockázatot vállalni.
2016. júl. 24. 20:30
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Mert nem volt egy szintén vállalkozó apjuk, akik több 10 milliót bele nyomjon a vállalkozásukba, vagy egyszerűen csak alájuk rakjon egy már befuttatott vállalkozást.
2016. júl. 24. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
2016. júl. 24. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Nincs tőkèjük.
2016. júl. 24. 20:36
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
#2 nekem se volt, mégis van egy jól működő vállalkozásom. Érdekes, hogy nekem sikerült...
2016. júl. 24. 20:49
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Mert fogalmuk sincs, hogyan kell. a cikk sem írja hogy a fóliákból hogyan lett cégük részletesen. az értelmiség meg birka módjára walesi bárdokat magol és fingja sincs a világról, hogy hogyan működik. "Valamiért" ezt kifelejtették a tantervből. Mármint a vállalkozást. Érdekes, hogy a kémia egyenletekre emlékeztek, Ó, hiszen az kell, elengedhetetlen.

Te sem leszel sikeres a sakkban ha fogalmad sincs a taktikákról meg a szabályokról, ha fogalmad sincs, hogy eszik vagy isszák.

Huszon évesen könyvelőkért kell kicsengetni szép összegeket mert a MOCSKOS adózási rendszer annyira ILLOGIKUS, hogy át sem látják mit hova kell befizetni és csodálkoznak az adócsalókon. Én voltam egy középiskolai előadáson ahol a prezit mutatták be és a vállalkozásokról beszéltek, egy 25 év körüli kérdezte meg, hogy hova kell bemenni olyat csinálni, azt sem tudta miről van szó.

Aki örököl meg stb. a szüleitől annak persze hogy könnyű, meg szerencse is kell hozzá, olyan mint a tőzsde vagy a póker. Tőke is kell a vállalkozáshoz. Honnan szedtél össze 5 milkát MIN. ?

BTW: A kérdező vállalkozó vagy?

2016. júl. 24. 21:01
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
A 3-as által linket cikk egy remek iromány, kötelezővé tenném a teljes 14 éven felüli lakosságnak...
2016. júl. 24. 21:03
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

Mert a cikk kivàlóan leírja.

Igen én is dühös vagyok,mert még hiànyosak a vàllalkozàsi ismereteim és zavar,hogy nem volt infom nem kaptam meg idôben,de folyamatban van.

2016. júl. 24. 21:08
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
#6 mivel az államnak biorobotokra van szüksége aki befizeti az adót, felveszi a kölcsönt hogy ájfonja legyen,, így nem fogják őket adózásról oktatni. Addig a jók, míg a hülyék nem tudnak ilyet.
2016. júl. 24. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem olyan könnű vállalkozónak és tényleg jobb ha valaki ebbe beleszülettik. De az átlag irigykedő csak azt látja hogy a vállalkozó x5 jár és villában lakik és télen nyáron nyaral. Nem ennyire egyszerű a képlet azért.
2016. júl. 25. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!