Akik irigylik a vállalkozókat azok miért nem mennek el egyszerűen vállalkozni?
Mert fogalmuk sincs, hogyan kell. a cikk sem írja hogy a fóliákból hogyan lett cégük részletesen. az értelmiség meg birka módjára walesi bárdokat magol és fingja sincs a világról, hogy hogyan működik. "Valamiért" ezt kifelejtették a tantervből. Mármint a vállalkozást. Érdekes, hogy a kémia egyenletekre emlékeztek, Ó, hiszen az kell, elengedhetetlen.
Te sem leszel sikeres a sakkban ha fogalmad sincs a taktikákról meg a szabályokról, ha fogalmad sincs, hogy eszik vagy isszák.
Huszon évesen könyvelőkért kell kicsengetni szép összegeket mert a MOCSKOS adózási rendszer annyira ILLOGIKUS, hogy át sem látják mit hova kell befizetni és csodálkoznak az adócsalókon. Én voltam egy középiskolai előadáson ahol a prezit mutatták be és a vállalkozásokról beszéltek, egy 25 év körüli kérdezte meg, hogy hova kell bemenni olyat csinálni, azt sem tudta miről van szó.
Aki örököl meg stb. a szüleitől annak persze hogy könnyű, meg szerencse is kell hozzá, olyan mint a tőzsde vagy a póker. Tőke is kell a vállalkozáshoz. Honnan szedtél össze 5 milkát MIN. ?
BTW: A kérdező vállalkozó vagy?
Mert a cikk kivàlóan leírja.
Igen én is dühös vagyok,mert még hiànyosak a vàllalkozàsi ismereteim és zavar,hogy nem volt infom nem kaptam meg idôben,de folyamatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!