Peaker141 kérdése:
Milyen vállalkozást éri meg csinálni 400-500 ezerből?
Figyelt kérdés
Üdv jövőre szeretnék egy saját vállalkozást nyitni 18 évesen és iskola mellet csinálnám lehet hogy családi vállalkozás lesz belőle de lehet hogy csak én csinálnám még nem tudom . Van több ötletem is hogy miket lehetne csinálni pl Webtárhely , fűnyírás , lottózó meg még van egy két ötletem de úgy érzem egyik se az igazi és szeretnék ötleteket kérni tőletek . Negatív kommentelök kíméljenek !2016. aug. 7. 09:45
11/20 A kérdező kommentje:
Versenyképes nem tudom lehet de mindenbe ott a rizikó bármilyen vállalkozásba is kezdenék . Füvett meg tudok nyírni .Tapasztalatot meg csak úgy lehet szerezni ha csinálja az ember
2016. aug. 7. 12:36
12/20 anonim válasza:
#11 füvet én is tudok nyírni, sőt fűnyíróm is van otthon. Szóval miért is fizessek akkor neked?
13/20 A kérdező kommentje:
A mi városunkba jövőre meg szűnik az hogy a önkormányzat le nyíratja a füvet az utcákon mivel nincs rá elég pénz így sok ember előtt kell füvet nyírni és fükaszálást is vállalnák. Hogy te mért fizetnél nekem ha nem lenne időd esetleg le vágni vagy tönkre menne a fűnyíród .
2016. aug. 7. 14:02
14/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy 500 ezer forint nem tipikusan az az összeg, amiből vállalkozást szoktak indítani. Az egyetlen lehetőséged ennyiből valamilyen szolgáltatás, aminek minimális eszközigénye van, tehát nagyobb részt a tudásod kell hozzá. Ennyi pénz egy stabil vésztartaléknak elég, ha 2-3 hónapig nem találsz munkát, vállalkozáshoz néhány kivételtől eltekintve kevés.
15/20 A kérdező kommentje:
Tudom tisztába vagyok vele hogy nem sok egy vállalkozáshoz elég kevés és épp ezért keresnék olyan ötleteket amit kis pénzből is el lehet kezdeni
2016. aug. 8. 08:43
16/20 anonim válasza:
Szerintem jó az ötleted főleg ha tudsz majd számlát is adni ( valamien módon adózol és bejelented magad). Kérdés hogy a városod lakói mennyire vannak eleresztve mert mondjuk BAZ megyében nehezebben fogsz tudni megrendelést találni mint Győr, Sopron környékén.
Igen sok ember aki dolgozik az nem fog a fűnyírással szórakozni hétvégén ha anyagilag megtehetik és normális áron lenyírod nekik. Mondta otthonról dolgozó ismerősnőm hogy ő inkább kifizeti a takarítónő órabérjét és dolgozik otthonról vagy a gyerekeivel tölti az időt amíg a takarítónő suvickol mint hogy ő takarítson. Többet keres óránként ő mint amit kifizet órabérre. Nem vagy elveszve ha becsületesen, tisztességesen, alaposan és számla alapján dolgozol.
17/20 anonim válasza:
Legalább gondolkodsz, ez már valami, itt sokan úgy akarnak milliókat tenni hogy nem tesznek érte semmit csak sírnak.
18/20 A kérdező kommentje:
Próbálok kitalálni valami jó ötletet eddig a fűnyírás tűnik a legjobbnak de rajta vagyok hátha lenne valami jobb ötlet . Nekem nem az a a célom hogy több milliót keresek hanem valami ésszerűbb összeget jó lenne annyit keresni de tisztába vagyok vele hogy fűnyírásból kevesen lettek milliomosok . Köszönöm az eddigi válaszokat várom a további ötleteket véleményeket !
2016. aug. 8. 22:13
19/20 anonim válasza:
Nagyon tetszik, hogy 18 évesen nem vagy megijedve, ilyenekben gondolkodsz. Úgy látom, eddig szinte mindenki el akarta venni a kedvedet, és hát tulajdonképpen igazuk is van a maguk szintjén. Arra készülj, hogy mivel sokan dolgoznak feketén, ha tőled mint vállalkozótól valaki árajánlatot kér majd fűnyírásra, rendszeresen fogsz olyan válasszal találkozni, hogy: "Micsodaa? Mi kerül ezen ennyibe? A múltkor a Béla feleennyiért megcsinálta, csak most nem ért rá, mert sok a munkája." Neked meg nem lesz munkád, mert még egy nagyobb cég is inkább a Bélának szól majd, aki megcsinálja fusiba'. De próbálkozz, nagyot tényleg nem tudsz bukni. Egyvalamit viszont jegyezz meg: nem a 400-500 ezerből fogsz meggazdagodni, hanem a hozzáállásodból és a tudásodból. Az ember csak abban lehet sikeres, amit szeret és amihez ért. Sok sikert!
20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod:) Motiválóan hatot rám . Nekem már évek óta az a vágyam hogy csináljak egy saját vállalkozást csak még nem vagyok biztos a fűnyírásba gondolkodom még hogy hátha lenne valami jobb ötletem
2016. aug. 10. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!