Milyen vállalkozást éri meg csinálni 400-500 ezerből?
4-500e-ből lottózót nyitni? 3 lepedő kell egy KFT alapításához....
Fűnyírás? Egy olyan fűnyíró, amit ilyen igénybevételhez használhatnál közel ennyibe kerül.
Én a helyedben inkább azt az egy évet arra fordítanám, hogy valamiben profi legyél és utána ennyi pénzből gyakorlatilag csak szolgáltatást tudsz nyújtani, mert semmire nem elég amihez akár minimál eszközbefektetés is szükséges.
"de az árukat bőven ki lehet vele termelni pl fűkasza 25k ért vett egy ismerősöm a piacon több mint 100k keresett már vele "
"Milyen vállalkozást éri meg csinálni 400-500 ezerből?"
No, hát az az ismerősöd, aki 25 ezerért vette a piacon és 100 ezret keresett már vele, tuti, hogy nem vállalkozó és nem adózott - azaz feketén dolgozik.
Ugyanis egy vállalkozásnak a havi adója nem kevés - ha főfoglalkozású egyéni vállalkozóként pl. a legkevesebb havi 50 ezer ft.
és neked az az életcélod, hogy egész életedben egy lottózóban ülj és szelvényeket adj el? vagy hogy füvet nyírj.
webtárhelyet nem is említem, mert mit csinálsz akkor ha valaki szimplán leterheli, ne adj isten feltöri egy biztonsági rés miatt (amiről te azt se tudod hogy micsoda)???
18 évesen, szerezz szakmát, azután abban pár év gyakorlatot. amint tudod, hogy isszák e vagy eszik, akkor gondolkozhatsz vállalkozáson.
"Igen ö feketén dolgozott . De én vállalkozóként csinálnám szóval legálisan"
És szerinted mennyire leszel versenyképes így? Az meg a ráadás hogy nem is értesz hozzá. Az meg a slusszpoén hogy tapasztalatod sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!