Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást éri meg...

Peaker141 kérdése:

Milyen vállalkozást éri meg csinálni 400-500 ezerből?

Figyelt kérdés
Üdv jövőre szeretnék egy saját vállalkozást nyitni 18 évesen és iskola mellet csinálnám lehet hogy családi vállalkozás lesz belőle de lehet hogy csak én csinálnám még nem tudom . Van több ötletem is hogy miket lehetne csinálni pl Webtárhely , fűnyírás , lottózó meg még van egy két ötletem de úgy érzem egyik se az igazi és szeretnék ötleteket kérni tőletek . Negatív kommentelök kíméljenek !

2016. aug. 7. 09:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
én egy bankot nyitnék a helyedben.
2016. aug. 7. 10:03
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

4-500e-ből lottózót nyitni? 3 lepedő kell egy KFT alapításához....

Fűnyírás? Egy olyan fűnyíró, amit ilyen igénybevételhez használhatnál közel ennyibe kerül.

Én a helyedben inkább azt az egy évet arra fordítanám, hogy valamiben profi legyél és utána ennyi pénzből gyakorlatilag csak szolgáltatást tudsz nyújtani, mert semmire nem elég amihez akár minimál eszközbefektetés is szükséges.

2016. aug. 7. 10:13
 3/20 A kérdező kommentje:
Hát igen a lottózóval pont ezért nem jó ötlet mert nincs elég töke hozzá . De a fűnyírást meg úgy kezdeném el hogy vennék valami olcsóbb gépet beszéltem egy két ismerőssel és azt mondták hogy az olcsóbb fűnyírók is jók csak nem bírnak annyit de az árukat bőven ki lehet vele termelni pl fűkasza 25k ért vett egy ismerősöm a piacon több mint 100k keresett már vele és még működik egy fűnyíró kb 60 ezer ami kicsit normálisabb avval szintén szerintem ki lehet termelni sokk pénzt fűnyíró traktort még nem vennék csak később ha van is annyi munka . ÉS milyen szolgáltatásra gondolsz ?
2016. aug. 7. 10:42
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Vegyél egy robogót és legyél számlás pizzafutár.
2016. aug. 7. 10:43
 5/20 A kérdező kommentje:
A városomba sok a pizzafutár kétlem hogy túl sok szabad hely lenne most
2016. aug. 7. 10:46
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

"de az árukat bőven ki lehet vele termelni pl fűkasza 25k ért vett egy ismerősöm a piacon több mint 100k keresett már vele "

"Milyen vállalkozást éri meg csinálni 400-500 ezerből?"

No, hát az az ismerősöd, aki 25 ezerért vette a piacon és 100 ezret keresett már vele, tuti, hogy nem vállalkozó és nem adózott - azaz feketén dolgozik.

Ugyanis egy vállalkozásnak a havi adója nem kevés - ha főfoglalkozású egyéni vállalkozóként pl. a legkevesebb havi 50 ezer ft.

2016. aug. 7. 10:54
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
nyiss egy éttermet
2016. aug. 7. 11:25
 8/20 anonim ***** válasza:
62%

és neked az az életcélod, hogy egész életedben egy lottózóban ülj és szelvényeket adj el? vagy hogy füvet nyírj.

webtárhelyet nem is említem, mert mit csinálsz akkor ha valaki szimplán leterheli, ne adj isten feltöri egy biztonsági rés miatt (amiről te azt se tudod hogy micsoda)???

18 évesen, szerezz szakmát, azután abban pár év gyakorlatot. amint tudod, hogy isszák e vagy eszik, akkor gondolkozhatsz vállalkozáson.

2016. aug. 7. 11:34
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen ö feketén dolgozott . De én vállalkozóként csinálnám szóval legálisan és másodállásba csinálnám . Éttermet nem akarok nyitni kevés a töke hozzá . Az élet célom nem ez egy nagyobb válalkozást akkarok később nyitni de ahoz pénzt kell keresni . Az iskolát meg csinálom ha meg van a szakközép és minden jól egy akkor megyek főiskolára és után akarok egy nagyobb céget csinálni . Evvel a vállalkozással annyi a célom hogy tapasztalatot és egy kevéske tökét keresek a további terveimhez
2016. aug. 7. 12:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"Igen ö feketén dolgozott . De én vállalkozóként csinálnám szóval legálisan"

És szerinted mennyire leszel versenyképes így? Az meg a ráadás hogy nem is értesz hozzá. Az meg a slusszpoén hogy tapasztalatod sincsen.

2016. aug. 7. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!