Djballa kérdése:
Mibe fektessem a pénzem?
Figyelt kérdés
Van kb 1millio Ft-om. Tudnátok ajánlani valamit amibe be lehetne fektetni? Minden érdekel ami jól jövedelmezik. Esetleg németországi dolog is érdekel.2016. júl. 5. 13:02
1/8 anonim válasza:
Vegyél német márkát, az most nagyon megy.
2/8 anonim válasza:
Fektesd a pénzed aktatáskába, de persze állíthatod is, nem fognak annyira elfáradni tőle, bírják a gyűrődést.
Jövedelmező dolog (németországi): vidd ki az aktatáskád, menj el egy vagyonos környékre, keress valakit akinek olyan aktatáskája van mint neked, cseréld ki az aktatáskát, ha szerencséd van nyerhetsz vele, ha a másik személyébe több pénz van.
Még nagyobb nyereséget érhetsz el, ha a saját aktatáskádból kiveszed a pénzt a csere előtt.
3/8 A kérdező kommentje:
Miért is gondoltam h rendes választ kapok...😊😊
2016. júl. 5. 14:06
4/8 anonim válasza:
Idétlen kérdésre idétlen választ fogsz kapni.
5/8 anonim válasza:
Most mégis mit vársz? 1-2%os kamatok vannak, az egész gazdaság beállt, egymillió ft meg olyan kevés hogy lassan havi fizu lesz. Ha százmillió lenne azt mondom érdemes megforgatni, de egymillió az semmi.
6/8 anonim válasza:
Pontosan sajnos en is igy vagyok van 2 million de semmire nem eleg ilyen teren. Megforgatni ezt nem lehet.
7/8 anonim válasza:
#3 nekem van ötletem, kicsiben működik is pár 100e ft-tal. De miért is kellene elárulnom neked ingyen?? Azért, hogy megszedd vele magad én meg itt maradjak ötlet és remény nélkül???
Nem, nem keresek befektetőt!
8/8 anonim válasza:
Ennyi pénz nem sokra elég. Ha nem sürgős,akkor én lakáskasszát kötnék. 4 évre,havi 20 ezerrel. Persze a pénzt elrakva,hogy ne fogyjon el menet közben. A 4 év alatt 30% hasznot hoz,de a kivételhez le kell számlázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!