Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mibe fektessem a pénzem?

Djballa kérdése:

Mibe fektessem a pénzem?

Figyelt kérdés
Van kb 1millio Ft-om. Tudnátok ajánlani valamit amibe be lehetne fektetni? Minden érdekel ami jól jövedelmezik. Esetleg németországi dolog is érdekel.

2016. júl. 5. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Vegyél német márkát, az most nagyon megy.
2016. júl. 5. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Fektesd a pénzed aktatáskába, de persze állíthatod is, nem fognak annyira elfáradni tőle, bírják a gyűrődést.

Jövedelmező dolog (németországi): vidd ki az aktatáskád, menj el egy vagyonos környékre, keress valakit akinek olyan aktatáskája van mint neked, cseréld ki az aktatáskát, ha szerencséd van nyerhetsz vele, ha a másik személyébe több pénz van.

Még nagyobb nyereséget érhetsz el, ha a saját aktatáskádból kiveszed a pénzt a csere előtt.

2016. júl. 5. 13:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért is gondoltam h rendes választ kapok...😊😊
2016. júl. 5. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Idétlen kérdésre idétlen választ fogsz kapni.
2016. júl. 5. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Most mégis mit vársz? 1-2%os kamatok vannak, az egész gazdaság beállt, egymillió ft meg olyan kevés hogy lassan havi fizu lesz. Ha százmillió lenne azt mondom érdemes megforgatni, de egymillió az semmi.
2016. júl. 5. 14:43
 6/8 anonim válasza:
64%
Pontosan sajnos en is igy vagyok van 2 million de semmire nem eleg ilyen teren. Megforgatni ezt nem lehet.
2016. júl. 5. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:

#3 nekem van ötletem, kicsiben működik is pár 100e ft-tal. De miért is kellene elárulnom neked ingyen?? Azért, hogy megszedd vele magad én meg itt maradjak ötlet és remény nélkül???

Nem, nem keresek befektetőt!

2016. júl. 5. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennyi pénz nem sokra elég. Ha nem sürgős,akkor én lakáskasszát kötnék. 4 évre,havi 20 ezerrel. Persze a pénzt elrakva,hogy ne fogyjon el menet közben. A 4 év alatt 30% hasznot hoz,de a kivételhez le kell számlázni.
2016. júl. 5. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!