Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyik gyümölcsöt éri meg a...

Melyik gyümölcsöt éri meg a legobban termeszteni? 17/F

Figyelt kérdés

Arra gondoltam nem lehet rossz dolog gyümölcs fákkal üzletelgetni nagyban, igazál nincs velük sok gond, annyi, hogy le kell párszor permetezni, meg leszedni évente egyszer a termést, nem?

És melyik gyümölcsbe éri meg a legjobban befektetni, aminek magas az ára, és arányosan nem vészes a meló vele?

2016. júl. 3. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ültess akác csemetét.

Oszlop vastagságra megnő 6 év alatt,darabja mondjuk 1.000 forintért eladható,ha figyelsz rá,hogy szép legyen. Egy hektáron a végére is elfér 5 ezer darab fa, egyszer kell elültetni,és elég évente 2x lekaszálnod a gazt

Én biztos ezt csinálnám

2016. júl. 5. 23:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Termelni szerintem már semmit nem éri meg.. az árak lent vannak, mindenhol az marad meg aki profin és hatalmas területen csinálja. Akinek a családjában van gyümölcsös, vagy örökölte, az annyit tud tenni, hogy hozzáadott értéket rak bele, tehát a terményt felturbózza, pl pálinkát csinál belőle és úgy adja el. Máskülönben általában a kereskedő jobban jár, mint a termelő, ahhoz meg sok pénz és kapcsolatok kellenek.

Az akácerdő nem rossz ötlet, de valószínű őriztetni kellene, hogy ne lopják.

2016. júl. 9. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!