Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lehet ebben lehetőség? Szerint...

Lehet ebben lehetőség? Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Nyugati határszélről származom, jelenleg Ausztriában dolgozok és élek (bár tervezzük a visszaköltözést a határ mellé). Eredetileg közgazdász végzettséggel rendelkezem. Arra gondoltam, hogy elkezdhetnék osztrák adóbevallással, gyes... stb. ügyintézéssel, tanácsadással foglalkozni. Már most is elég sokat tudok a személyes tapasztalataim révén ezekről a dolgokról, de szeretnék még ehhez itteni, kinti tanfolyamokat is elvégezni, hogy az egészet átlássam. Szerintetek ebben van potenciál, lehet ezzel még pénzt keresni? A határ mellett már többen csinálnak ilyet, de a többség borzasztóan magas árakon dolgozik (60€ egy bevallásért?!), én ennél alacsonyabb árakon kezdeném hirdetni magam. A közgazdász végzettség, a kinti személyes tapasztalatok (azaz hogy kint dolgozom), a tanfolyamok elvégzése jó pont ilyenkor az embereknél? Megbízhatóbbnak tűnnék így, mint valaki, aki csak légből kapottan elkezdte ezt csinálni?

Egyébként irodám kezdetben biztos nem lenne, maximum a lakásban tudnám fogadni az embereket vagy házhoz mennék.

2016. jún. 30. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:

60 euró az nem valami sok, én most melóztam bécsben csináltam egy velencei vakolatot, ott beszélgettünk a tulajjal az életről, a világegyetemről meg mindenről...

Mondtam neki, hogy ez nagyon jó meló, van, hogy a napi 200euro is megvan... Erre ő kinevetett és közölte, hogy 1500alatt az ágyból sem kelne ki reggel...

2016. júl. 1. 09:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Na jó, de egy adóbevallást elkészíteni kb 20 perc. :) És a 20 percért kapják a 60 eurót. Feltételezem, a vakolás nem ennyi időt vett igénybe.

Egyébként úgy gondoltam, hogy munka mellett elkezdeném, és csak 30 vagy 40 eurót kérnék, így már jóval olcsóbb lennék a konkurenciánál.

2016. júl. 1. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!