Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha van egy jó társasjáték-ötle...

Ha van egy jó társasjáték-ötletem, megcsinálom, és akinek bemutatom, tetszik neki, jónak találja, stb. , érdemes komolyabban is foglalkozni a dologgal, esetleg szabadalmaztatni, pénzt csinálni belőle? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Fú, hát elég érdekes a szituáció :D

Szóval a helyzet az alábbi: 16 éves fiú vagyok, és kaptunk töriből egy házi feladatot, amit a rómaiakkal kapcsolatban kell elkészíteni - párosával, hármasával -, egy kvízjellegű társasjáték, amelyben a kreativitásunkat és a tudásunkat egyaránt tesztelik, egymás játékaival játszva, teljesen saját ötlet alapján, a fantáziánkat szabadon engedve. Nos, én két jó barátommal nagy buzgón neki is álltam, és ahogy nagyjából elmondtam fateromnak a dolgot, meg hogy mit-hogyan csinálok, meg magát a design-t is, elkezdte komolyan érdekelni, hogyha erre tényleg ráfekszünk, akkor lehetne-e belőle pénzre szert tenni, szabadalmaztatni, ilyesmi. Már napok óta mondogatja, szerintetek nagy hülyeség, vagy megvan a lehetőség meg a dolognak a valóságalapja? :D Amúgy holnap lesz a teszt :D

2014. febr. 18. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szabadalmaztatasi resze az baromsag... a tobbihez meg hat nagy fejsze erre befektetot talalni es ertekesitoi halozatott...
2014. febr. 18. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet gyártatni kis szériában (10-50 db), ha ezt el tudod adni gyártási költség + marketing költség + 27% áfa, akkor van értelme a nagyobb darabszámmal elkészíteni. Természetesen a vásárlók jó visszajelzést adnak. Van Pesten társasjátékbolt több is egyikbe biztos beveszik bizományban, Neked az infó kell hány nap alatt viszik el a betett darabokat.

Ha nem tudod megtalálni a gyártót vagy a szükséges Tőkét, a kis darabszám esetén rokoni körben előteremteni, nem lesz társasjátékod csak az időd vesztegeted.:)

Ha le van gyártva a prototípus és el is adtál már párat és elakadtál, anyagi vagy más okból keress meg segítek.

2014. febr. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!