Vállalkozást kellene indítanom vagy valahogy másképp kell megoldani?
Figyelt kérdés
Adok egy szolgáltatást,mondjuk 3d szemüveges (oculus rift) kipróbálási lehetőséggel.Mondjuk 10 perc 1500 FT.Egyéni vállalkozást kell indítanom ? számlát kell adnom az embereknek?Hogyan működik ez? Ha esetleg nem tudnátok megmondani,de esetleg tudnátok elirányítani valami féle tanácsadóhoz,azt is megköszönném.2016. jún. 28. 21:27
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon rendesek vagytok.
2016. jún. 29. 08:37
12/15 anonim válasza:
Ki fizetne neked ezért?
Hol szeretnéd?
Hány éves vagy mellesleg?
A 80e-es, vagy a 150e-es készüléket próbálhatnák ki?
Aki ki szeretné próbálni az szerinted miért nem a boltban teszi, ahol megveheti magát a készüléket is?
25e Ft-ot nem hozna neked véleményed szerint havonta, akkor meg mi a fenének szenvedsz vele?
60 perc 9000Ft, drága vagy öcsi, ezért már valós élményt kapsz csúcsnőkkel :)
13/15 A kérdező kommentje:
csak példát mondtam vele,mivel volt ilyen és igen én pl kipróbáltam.Üzletben nem tudod kipróbálni mert nincs.Igazából azért hoztam fel ezt,mert ez is tipikusan szakma nélküli dolog,csak csinálja és pénzt kér érte... ÖCSI :D
2016. jún. 30. 16:55
14/15 anonim válasza:
persze hogy vállalkozást kell indítanod
azt a tanácsadót akire te gondolsz könyvelőnek hívják
15/15 A kérdező kommentje:
értem,szóval egy könyvelő mindent el tud mondani a vállalkozással kapcsolatban.Akkor mindenképpen kellene keresnem egyet.Elnézést még1x a nagy tudatlanságért a témában,nem véletlenül tettem fel a kérdést.
2016. júl. 8. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!