Milyennek kepzelsz el egy fogyast igero reklamot, amire rakattintanal?
Figyelt kérdés
Van egy termek, amit hasznalok, s bevalik lassan, s mikor lefogyok szeretnem en is arulni egy facebook blogon keresztul. (Ezt nem lehet boltbol megvenni) Am nem tudom, hogy mi az amit az emberek elhinnenek, es rakkatintananak plusz mi szerepeljen azon a blogon, ami valoban meggyozne oket. Az ilyen elotte utana fotok nem hiszem, hogy ep annyira bevalnanak, de varom az otleteket.2016. jún. 9. 20:24
11/14 A kérdező kommentje:
Am megint ez a pokhendiseg, hogy csodaturmix... azt mondtam, hogy reggeli helyettesito vagy vacsora vagy mind2. Egy szoval se mondtam, hogy ez fogyaszt. Azt mondtam ez segit kevesebb kaloriat bevinni a szervezetedbe ugy, hogy kozben minden nutriciot bevigyel a szervezetedbe amire szukseged van. Tobbet en mar nem magyarazom. Aki nem tudja felfogni, ezek utan se mirol van szo, akkor hagyjuk.
2016. jún. 10. 09:11
12/14 anonim válasza:
A fogyásnak egy titka van. NE ZABÁLJ!!
Nem csodaturmix kell amivel kihagyod a reggelit, aztán délbe meg este kizabálod a hűtőt. Ha éhes vagy, és teli eszed magad, akkor teljesen mindegy milyen turmixot iszol.
Nem turmix kell, hanem akarat.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem a fogyas kategoriaba raktam ilyen tanacsokert. Am ha senkinek nincs kepzeloeroje akkor azt megertem termeszetesen.
2016. jún. 10. 21:45
14/14 anonim válasza:
Nekem van képzelőerőm, de a kiadóm nem értékeli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!