150000ft-os fizetés milyennek számít?
Figyelt kérdés
A postán vagyok csomagkézbesítő borravalóval együtt ennyi a pénzem napi 8 órában(nem kell megszakadni). Kimehetnék Ausztriába futárnak 1200euróért.Ingyenes lenne a szállás és napi 12 órát kellene dolgozni. Saját lakásom,autóm van. Kimennétek a helyembe?2016. máj. 29. 16:55
2/5 anonim válasza:
ha itthon van saját lakás, autó, tehermentesen, és 150 nettó megvan, akkor 1200 €, bár többnek tűnik, de nem éri meg. Én is addig voltam kinn, amíg nem szedtem össze annyit, amennyiből a vállalkozásomat, lakásomat megoldottam.
3/5 anonim válasza:
Ez olyan 5 eurós órabér, ami elég kevés, még Magyarországon sem kiemelkedően sok az 5 eurónak megfelelő órabér. Persze, ha van szállás, azért az egy pluszpont, de még úgy sem túl sok, főleg, hogy emiatt kell elhagynod az országot.
4/5 anonim válasza:
Saját lakás, autó mellett én sem mennék ki gürizni 12 órára külföldre. 150 nettó szerintem 8 órára egész jó.
Én pl amit most itt hagytam az 110+10-et adott teljesítmény alapon (Persze pályakezdőként jöttem ide, kezdésnek tökéletes volt, de ebből nem jutok egyről a kettőre.). Most ahová jelentkezgetek állásokra 150 és 180 között fizetnének, én ezzel már beérném.
5/5 anonim válasza:
Ha ez a 150 nettó, akkor az elég jó pénz szerintem. Nekem eszem ágában nem lenne elmenni. Szívesen lennék a helyedben.
Én egy országos intézmény laborjában vegyészként dolgozom és nem kapok ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!