Kulfoldi munkahelyen Eszak Nemetorszagban az 1000 euros fizetes milyennek szamit? A tobbit lent irom!
Ha sem a szállásért, sem a kajáért nem kell fizetnetek, és amit említettél összegeket azok nettók, akkor egész jó kezdésnek, ha heti 5 napi munkáról van szó, és nem minden nap.
Állásközvetítőn jelentkeztetek vagy ti direktben? A nyevet beszélitek?
Ha ismerősök már voltak ott és csinálták ugyanezt, az számomra elég "bizonyíték" lenne arra, hogy nem vernek át, és bele szabad menni. Ahogy az első is mondta, ha ebből tényleg semmit nem kell fizetni, akkor a pénz is rendben van. A munkaidő valóban nem álomszerű, de gondolom, nem azért mennétek, hogy utazgassatok, hanem hogy pénzt gyűjtsetek, majd hazagyertek, úgy pedig azért egy darabig ki lehet bírni. Én is dolgoztam hasonló munkaidőben, de mivel tudtam, hogy csak átmeneti állapot, nem igazán érdekelt, sőt még örültem is, hogy nincs alkalmam elkölteni.
Várj csak, most számolom, 10,5 óra munka naponta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!