Milyennek kepzelsz el egy fogyast igero reklamot, amire rakattintanal?
Figyelt kérdés
Van egy termek, amit hasznalok, s bevalik lassan, s mikor lefogyok szeretnem en is arulni egy facebook blogon keresztul. (Ezt nem lehet boltbol megvenni) Am nem tudom, hogy mi az amit az emberek elhinnenek, es rakkatintananak plusz mi szerepeljen azon a blogon, ami valoban meggyozne oket. Az ilyen elotte utana fotok nem hiszem, hogy ep annyira bevalnanak, de varom az otleteket.2016. jún. 9. 20:24
1/14 anonim válasza:
Nincs ilyen. Nem hiszek az ilyen parasztvakításokban.
2/14 anonim válasza:
+1
Semmi ilyenre nem kattintanék.
3/14 A kérdező kommentje:
Ez lenyegeben egy etkezest helyettesito ital, tele vitaminokkal amire szuksege van a szervezetnek, am igy ha csak azt iszod pl reggelire, akkor azzal mar biztositod pl. hogy 230kcalnal tobbet reggelire nem eszel, a szukseges tapanyagot meg bevitted igy is a szervezetedbe. Szoval nem kell semmilyen csodatevo kapszulara gondolni.
2016. jún. 9. 20:36
4/14 anonim válasza:
Semmi ilyenre nem kattintanék rá, mert pontosan tudom, hogy a fogyáshoz az ég világon nem kell semmi más, csak kalóriadeficit. Viszont aki abban van az 100% garantáltan fogy.
Vagyis semmit nem ér a reggeli 230 kalóriás turmix ha nap közben megzabálok 500 gramm finomított cukrot.
Aki ezzel tisztába van annak nem kell turmix, aki meg nem annak édesmindegy mit reggelizik.
5/14 A kérdező kommentje:
Persze, ez nem is arrol szol, hogy akkor ez fogyaszt, es utana ehetsz amennyit akarsz. Ez vigyazz arra, hogy helyesen etkezz, es ne egyel meg 4 szelet zsiros kenyeret kolbasszal reggelire:)
2016. jún. 9. 21:11
6/14 anonim válasza:
Az ilyen reklámok parazita engine-el mennek, pl. fűnyírót keresek neten, kattintok erre odabas* egy általad említett oldalt, amit még bezárni is csak 5-6 klikkel lehet.
Én ilyennek képzelem!
7/14 anonim válasza:
Hashajtós turmix régen volt menő, de akkor is csak ajándékba. Ezzel az ötlettel már elkéstél!
8/14 A kérdező kommentje:
1honapja ezt reggelizem,nem hajtja a hasat...
2016. jún. 9. 21:53
9/14 anonim válasza:
Én meg 6 éve nem reggelizek, 154kg-ról lementem 80-ra és ehhez nem kell csodaturmix sem!
10/14 A kérdező kommentje:
Ezt en neked elhiszem, termeszetes, hogy e nelkul is barmikor le lehet fogyni, am ez segit benne olyan embereknek, akik egyebkent nem birnak ki, hogy ne egyenek. Aztan most is lehet jonni ilyen szoveggel, hogy ott a zoldseg stb. am ha minden ember ilyen konnyen at tudna terni ilyen eletmodra akkor nem lennenek elhizott emberek. Ez a turmix finom, protein is van vagy 19g csak 1 ben, vacsorara is lehet. Persze mindig le lehet ilyenek nelkul is fogyni, ezek a dolgok azoknak vannak, akiknek segitseg kell benne, es nem olyan, hogy egyel csak 1 szeletet paradicsommal most mondtam egy peldat. Am a kerdesem nem az volt, hogy most mindenki azt mondja mennyire nem hiszi, meg mennyire tud ugyesen fogyni, hanem, hogy mi az amire rakkatintanal . Ha nincs nez mas kerdest, ez nem neked valo. Mert ha hiszitek ha nem van olyan ember akik mar sokszor probaltak maguktol lefogyni es nem sikerult, es lehet ez 1 megfelelo megoldas lenne, mert iranyitja, hogy ne reggelizz es ne vacsorazz tul sokat.
2016. jún. 10. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!