Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A bloggerek keresnek pénzt?...

A bloggerek keresnek pénzt? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert tegnap készítettem egy blogot és ahogy megírtam az első bejegyzést estére szó szerint 2E+ látogatóm jött, mára már megvan pontosan: 5,026

kicsit sem értek a blogoláshoz, de szerintem ez nem rossz arány. Szóval igen...pl. 1E látogatóért mennyi pénzt lehet keresni? vagy ez nem így működik? trollok kimeljenek pls.

2016. jún. 8. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem meg kedvetlenedj el... semmit nem ér a blogod
2016. jún. 24. 15:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csináld tovább.

És kezdj belemélyedni, hogy hogyan hozhat pénzt egy blog.:)

Az internet tele van hasznos írásokkal, ha kitartó vagy és csinálod, tartani, illetve növelni tudod az 5 ezres látogatást, abból már szerintem ki lehet indulni.

Jó, gazdag nyilván nem lesz senki Magyarországon belőle, de mondjuk kiegészítésként, ha szereted is csinálni és nem sajnálod az időd, szerintem érdemes megpróbálni megnézni, mit hozhatsz ki belőle.

2016. júl. 3. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!